Ja mam 95 tys. W mojej Brerze i fotele są jak nowe, ale to całkiem przyjemne welury. Możliwe, że skóra zużywa się szybciej.
Printable View
Ja mam 95 tys. W mojej Brerze i fotele są jak nowe, ale to całkiem przyjemne welury. Możliwe, że skóra zużywa się szybciej.
potrafi
ale nie musi
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5932211992
Byłem ogladalem, do zrobienia wahacze przednie, regeneracja turbiny, klocki i tarczę tylnie oraz pasek rozrządu, dużo przetarc w środku np kierownica i gałka biegu oczywiście przycisk start stop również, potwierdzenie przebiegu jest, także duży plus, ale mnie osobiście te przetarcia odstraszyly.
Elo
- - - Updated - - -
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5932211992
Byłem ogladalem, do zrobienia wahacze przednie, regeneracja turbiny, klocki i tarczę tylnie oraz pasek rozrządu, dużo przetarc w środku np kierownica i gałka biegu oczywiście przycisk start stop również, potwierdzenie przebiegu jest, także duży plus, ale mnie osobiście te przetarcia odstraszyly. To tak a propos waszej dyskusji na temat przetartych elementów wnętrza, przebieg 150?
Elo
Chyba trochę sporo do zrobienia jak na początek. Rozumiem, że nikt nie sprzedaje w pełni sprawnego samochodu ale taki pakiet startowy to chyba trochę przesada.
Dokladnie, przekroczylo to mój budżet na start z naprawami wlacznie.
Ale jestem przekonany że się sprzeda szybko, właściciel nie ukrywał nic, nawet miał dokumentację foto sprzed kolizji;)
Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
Panowie Koledzy :-)
czy ktoś z Was spotkał się może z poniższą Alfą?
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...tml#9a16c5b995
Sprawa wrażenie bardzo dobre, jednak ma podejrzanie wytarte skóry (na foto tego nie widać) i zmęczone kluczyki. Choć belgijski CarPass potwierdza przebieg.
Pozdrawiam jako nowy użytkownik :-)
wylizana jak psa.... ... skóry i kluczyki to sprawa względna, niech daje gość zdjęcie tego CarPass to zobaczymy te 122.000 KM :)
Wymiana tego co napisał plus opony to w Belgii jakieś 2500 euro. Także nie wiem, ma wyjątkowe szczęście ten handlarz. No i oczywiście bym sprawdził kto był właścicielem w Belgii...
Dzięki za błyskawiczną odpowiedź:-)
CarPassa mam na mailu - tzn. dokładniej dokument "Keuringbewijs", to fragment:
Załącznik 189498
Robi wodę z mózgu, gdyż auto na prawdę ładne.
Właściciel belgijski unknown...
ok, to nie jest CarPass ale powiedzmy....
no to teraz następna zagadka... 121980 km miało w czerwcu 2015 roku... Co auto robiło przez ponad pół roku??
Generalnie do grubego prześwietlenia - rachunki z tych napraw i dokładne oględziny blacharskie zalecam. No i wyjaśnienie kto był właścicielem w Belgii
Jest większa zagadka:
- Auto było ostatni raz w belgijskim ASO w 2008 roku z przebiegiem 28.000 km.
- Przegląd (załączone zdjęcie jest) z 06.2015 wskazał 121.000 km
- Rok wcześniej, tj 06.2014 auto miało 88.764 km (również załączone zdjęcie, wartości w nawiasie)
- zatem w 6 lat musiało zrobić około 60.000 km.
Zagadką jest, czy to jest możliwe, w kontekście 30.000 przebiegu w pierwszym roku i 33.000 w ostatnim.
Rozważając, ASO jest konieczne.
Rozważając planuję wizytę w A