Kilka dni temu dostała nowe włoskie gumy - P7 Cinturato, dzisiaj nowe łożysko tył i umyta.
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Kilka dni temu dostała nowe włoskie gumy - P7 Cinturato, dzisiaj nowe łożysko tył i umyta.
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Czarna zatankowana ,a kameleon po spa :lol:
Załącznik 226829
To nie żart.http://www.forum.alfaholicy.org/imag...017/04/422.jpg
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Uuu chyba długo na jajach jakaś sraka siedziała. Ba życie:-)
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Jak myślicie da radę jeszcze na tym pojeździć :P ? Zastanawiam się nad przetoczeniem ich i tylko klocki wymienić :P :P
Załącznik 226978Załącznik 226979
Enoo żartuję, na nowej tarczy minimalna grubość do której tarcza może zostać zużyta to 26mm a tutaj ? jak na załączonym obrazku ledwo 23mm :P
Zużyte tarcze sie wymienia. Chyba, że chcesz ryzykować zdrowiem i życiem swoim i innych
Wymienione tylne ograniczniki drzwi.
Wczoraj kupiłem filtry, olej, płukankę LM, nowe linki ręcznego. Chemię do czyszczenia i konserwacji skóry, zestaw do konwersji kierunkowskazów na światła DRL, moduł BT do zmieniarki oraz maszynkę polerską i pasty. Teraz tylko czekam, aż to wszystko dojdzie.
W zeszłym tyg zamontowałem ledy w kabinie.
Dzisiaj w podstopnicy od miśka zrobiłem otwór na dole pod śrubę bliżej drzwi - teraz nic mi się tam nie tłucze.
Kupiłem też jakiś specyfik do czyszczenia wtrysków dodawany do ON xeramic - zastosuję przy następnym tankowaniu.
W planach: pranie podsufitki i wykładziny jak zrobi się ciepło.