yup, trzymam kciuki za nas oboje :)
Printable View
yup, trzymam kciuki za nas oboje :)
ale u Ani nie jest źle. Błotnik do wyciągnięcia i to bez szpachli.
No to gites :)
A co z tym "wpuknięciem" nad wlewem paliwa? nie wiem czemu ale patrząc na żywo to wydaje mi się że delikatnie jest już konstrukja naruszona i przy kolenym takim uderzeniu może być gorzej :(
Ogólnie zastanawia mnie taki bezsens, kupujesz nowe nie bite auto, jakiś idiota Ci walnie obojętnie gdzie....i już masz nowe klepane mniej bezpieczne auto.... powinni wymieniać na nowe :D chyba że się tak da jakoś prawniczo załatwić
Izane :) nie będzie następnego uderzenia :P tzn. mam taką nadzieję...
ale faktycznie jestem zła na tą sytuację bo tak jak mówisz - alfa była nie bita, a tu kmuś się zachciało zaparkować no i masz...
mnie najbardziej wkurza jazda KZK GOP w taką pogodę :/ ps. dziś jadę do sosnowca po wycenę i chyba mnie trafi...
btw. jedzie ktoś w tą środę na bara bara?? cykliczny wypada przecież
Dopoki nie naruszych ramy nie zmienia sie bezpieczenstwo auta, te balchy karoserii nie pochlaniaja az tyle energii :)
RAcja nie pochłania aż tak ale zawsze to coś :)
aniucha z chęcią bym się wybrał bo bak pełen więc pojeździć można, ale problem w tym że wróciłem przed chwilą od lekarza i jednak nie mam uczulenia tylko półpaśca :D hehe więc raczej będe się ograniczał przez kilka dni do wyjazdów :D
Aniucha i jak tam z wycena ?? napewno wloszki odzyja moje tez odzyla i jest wszystko ok :) :)
Ayem twoj przypadek jest bardziej nie ciekawy, co do kosztow to jest naprawde masakra ale jak mozna dogadc sie z Serwisem to bedzie super ;) i tego ci zycze.
P.S jest duzo idotow ktorzy nie zwaracja uwagi jak jezdza i niszcza nam wloszki a szkoda :( co do mojej brawury to inna sprawa bo sam sobie rozwalilem. Ale prawy bok mi koles z Wawy rozwalil jak zrobil 360 na skrzyzowaniu debil. No coz bylo minelo i zeby nigdy nie powrocilo. To juz wszystko jest za mna a przed wami. wspolczuje i oby jak najszybciej te piekne bele wrocily na nasze tragiczne drogi ;)
Pozdrawiam wszystkich
wycena satysfakcjonująca :) u mnie było jak w kultowym filmiku na YT "pa pa pa jeb*ie!! a mogła jeździć" http://www.youtube.com/watch?v=EePk5UWtH9Y
a potem "synek synek bo jak ja cię pierd*lnę to cię krew zaleje!!" czyli policja i takie tam zabawy, a na sam koniec "Aniu nie denerwuj się, zaraz wyklepiemy,kupimy spraja i będziem malować" :D http://www.youtube.com/watch?v=2pdHdxYELSk
kto jutro się melduje na bora?? bo Wos ślak jasny trafi krew nagła zaleje :P
hehe moze przyjde z buta :) albo podjade peugeotem ;P