Może 156 kuzyna... ale też raczej nie, bo w garażu stoi :)
Printable View
DKL 3XV5 czy jakoś tak ... Srebrny SW (156) z ramkami. Czyj to ? :) Widziałem jadąc dziś do Kudowy. Stała na podwórku :)
Komuś z forum padła Alfa w Chróstniku? Tak nieszczęśliwie zaraz za zakrętem 100m od warsztatu :D. Alfa 147 przed FL kolor:jasny zielony(taki lemon bym powiedział).
Czyją czarną GT mijałem wczoraj jak wyjeżdżała z Jawora w stronę Strzegomia w godzinach wieczornych ? Chyba bez ramek, ale machała mi :D Jechałem 156 Rosso ;)
Ja wiem, że trochę nie na temat, ale tu zagląda najwięcej osób :P ma ktoś z okolicy pożyczyć klucz do regulacji zawieszenia gwintowanego? Mój gdzieś zaginął, a muszę podnieść nieco tył przed wyjazdem...
pozdro dla srebbrnej 156 SW po lifcie na rejestracji DSR. stałem obok niej niedaleko pasażu przez kilka godzin. na ramkch oczywiście :)
Widziałem ostatnio w Oławie, 156 czarna z jakimś dziwnie "tuningowanym" przodem. Scudetto zniknęło, pojawił się nakiś kosmiczny zderzak i grill.
Mnie nie mogłeś zauważyć bo siedziałem sobie w Olszanicy na ogródku ;)
Chyba, że masz niesamowitego zooma w oczach ;)
A zauważyłem tylko z tego powodu, bo ktoś krzyknął, że mi auto buchneli :haha:
Bo przed chwilą stało na podwórku a teraz pojechało :D
Musiałeś kogoś innego minąć;)
"DKL 3XV5 czy jakoś tak ... Srebrny SW (156) z ramkami. Czyj to ? http://www.forum.alfaholicy.org/imag...lies/smile.png Widziałem jadąc dziś do Kudowy. Stała na podwórku http://www.forum.alfaholicy.org/imag...lies/smile.png"Spostrzegawczość godna podziwu :) Nie dość że na podwórku to jeszcze rej. zapamiętana bezbłędnie
Czyja srebrna Gtv wczoraj popołudniem stała w ADF na Karkonoskiej? ;)
Pozdrawiam wszystkich "alfiarzy" mijanych przez ostatnie dwa tygodnie w Jaworze i okolicach. Niestety nikt ani razu nie odpowiedział na moje pozdrowienia, a pozdrawiałem naprawdę sporo:( dużo was tam jest, szkoda że takie niekumate ;)
Moja AR jak w avatarze, rej. DW
Pozdrowienia dla poliftowej 156 która jechała za mną od witkowa do Świdnicy;] "czyja to bella?'" oraz 166 po lifcie kolor chyba złoty;] stojącej na parkingu vipowskim lg electronics "najładniejsza na parkingu";p
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 156 Crosswagon, który zaparkował koło mojego samochodu na parkingu w Kłodzku. Właściwie to nie wiem, czy zrobiłeś to celowo, czy przypadkowo, bo nie miałeś ramek.
PS Chyba uszło ci powietrze z prawego, przedniego koła.
Pozdrowienia dla 156 orammkowanej widzianej na zjeździe do Świebodzic od strony Wałbrzycha oraz dla 156 widzianej po 20 w Świdnicy na krzyżówce bodajże słobódzkiego-Riedla
Pozdrawiam srebrną 159, z którą ścigałem się dziś po Niemodlińskiej i dalej w stronę miasta. Pozdrawiam również 159 SW, która ,,lekko'' wyjechała audi 1.8 T, która też zechciała się ścigać z Alfami ;)
Dzisiaj / wczoraj widziałem we Wrocławiu oramkowaną 147 (chyba czarną), o numerach DW 147SE (?) Kto to taki ? :)
Pozdrawiam hurtem (ze 159) forumowiczów w następujących alfach:
17.08 – czarna 166 na DWR, z którym razem wyjeżdżaliśmy z terenu Irbisu (kolega trochę nieśmiały ;))
18.08 – czarna GT na DLU z którą spotkaliśmy się na obwodnicy (były pozdrowienia obustronne :D)
Dalej tego samego dnia w drodze do Szklarskiej Poręby:
- bordowa na DKL/DZL (nie pamiętam dokładnie) – bez pozdrowień, bo nie zdążyłam wcisnąć guzika.
Pozdrawiam również wszystkie inne mijane alfy bez ramek. Być może byli to forumowicze incognito :D
A ja pozdrawiam wszystkie Alfy którym dziś machałam. Ręka już mnie boli ( bo trochę km dziś trzasnęłam i "włoskiego szmelcu" na drogach też sporo), a odmachała tylko blondynka w czerwonym Mito na ul Pełczyńskiej między AOW a obwodnicą śródmiejską ok 18:30-19:00) :)
A tak na marginesie czyje to czerwone Mito stoi często pod biedronką w Siechnicach?
Pozdrowienia dla kierowcy oramkowanej białej GT, widzianej dzisiaj na skrzyżowaniu Kościuszki z Pułaskiego, Wrocław punkt 9 rano :-)
Pozdrowienia dla kolegi z Beli 156 na tablicach DZA, jadącego wczoraj w stronę Jeleniej Góry. Mrugałem Ci czarnym pastuchem b6, mogłeś nie zauważyć bo patrzyłeś ze skupieniem na fotoradar przed Bolkowem, było to ok godziny 15 :D
Ramki były klubowe, a kolor był taki szarawy metaliczny:D A jechało nim dwóch maniaków:P
Pozdrawiam auto Klimatermu - Ramki były, mruganie było, trąbienie też, Pozdro od 156 SW FL DPL na autostradzie przed zjazdem na Brzeg/Nyse
Hahaaa, ta do jeleniej jechałem akuraat, ze skupieniem na radary patrze bo już 3 mandaty zaliczyłem w przeciągu 5mscy, a dodatkowo spóźniony godzinę byłem. Coś mi tam mrugało właśniee :)
- - - Updated - - -
Ja pozdrawiam kierowcę ze 146'ki DJ... za którym stałem na światłach w Jeleniej Górzee, awaryjnymi mrugałeeś :)
I kolegę w Świeradowie Zdroju ze 156'ki na niemieckich blachach VER... (jeszcze jej nie przerejestrowałeś?),taki sam kolorek jak mojej, stałeś na skrzyżowaniu na awaryjnych i czekałeś na kogooś, mój samochód stał jakieś 50m niżej pod ABC, pozdrawiaam :-)
Pozdrowienia dla właściciela alfy 156 sw (kolor grafitowy) z Sosnowca (SO ....) na ramkach klubowych widzianej w Chełmie (lubelskie) pod Biedronką na ul. Armii Krajowej :)