Dla Ciebie Michał również pozdrowienia :)
Printable View
Dla Ciebie Michał również pozdrowienia :)
Pozdro pozdro Michał :) laska to w czym problem? Sprzedaj 166 kup 155 to i zostanie na dopieszczenie ;)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ja tam zaglądam tu :)
I mało co piszesz ;p bedą dejot te kalendarze czy zapomniałeś o mnie?:)
beda beda :) zamowione sa, Gniewo czeka na paczke, wiec z nim sie rozliczac bedziesz, a ja cos pisalem kiedys i zero odzywu bylo, ze spot jakis.. generalnie teraz co pt o 19 tesco..
No to git na pewno wezmę daj znać jedynie sms kiedy co i jak to podjade na spota bo tak to brak czasu:/ ps: stary jestem i mi Zimnoo by tak stać na spocie ;);)
Oddam ja za mniej niz 50, spokojnie :)
Wysłane z mojego LG-H955 przy użyciu Tapatalka
A myslisz ze ja o tym nie wiem? ;)
skąd Ty się w ogóle znalazłeś tu ? :D
Przypadkiem mi w aktualnościach wyskoczylo i widzę ze ktos mnie obgaduje:D
Xd .
Laska dla chcącego nic trudnego, dasz radę :):) zawsze znajdzie sie jakaś 155 :p
Oby :)
poza tym mnie nie posłuchałeś, mówiłem nie sprzedawaj białej... no ale:)kup 155, zrób na igłę i wnet zacznie zyskiwać na wartości
Ooo ooo widzę ze coś w temacie się ruszyło.
Panowie wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd ostatnio wpadłem na piątkowy spot i co?
I nikogo podkreślam nikogo ze starej ekipy nie było. Mi też piątkowe spoty zabardzo nie grają ale raz na jakiś czas to chyba możemy się styknac
ja chyba nowa ekipa ale też ostatnio mi pt nie pasują ale jak mam możliwość to wpadam ;p
Paweł musze Cię w któryś dzień w robocie odwiedzić.
Spoko zapraszam :) rozwiążemy problem:p Łukasz przyjdzie czas i trafi na spocie na nas;);)
Też mi jakoś ta niedziela lepiej leżała. W piątek przeważnie jeszcze gonitwa do wieczora i ciężko się wyrobić. Poza tym bidne zimowe 16-tki wrzucone, więc wstyd się pokazywać ;)
teraz to pogoda taka że i tak wszystkie nasze belle są upie...:)więc 16 przy tym są ok:)
Na FB sonda w jakie dni mają odbywać się spoty wiec kto ma FB logować się i głosować
raczej już przegłosowane, że nd 17
i dobrze chyba powinienem częściej być:)
Przecież jest nowy dzień - niedziela :D
Wysłane z mojego Passport przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Passport przy użyciu Tapatalka
No można by oglądnąć...
Panowie wesołych świąt! Żeby się alfy nie psuły. I oby się udało zorganizować spota takiego jak niegdyś.
Też podpinam się pod życzenie. Wszystkiego najlepszego Alfaholicy
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
Cześć ! :D 24 stycznia o godz. 17:00 organizowane jest w ramach spotu noworocznego spotkanie, które odbędzie się w restauracji "Dworek Noce i Dnie" w Świniarsku.(https://maps.here.com/directions/drive/mylocation/Dworek-Noce-i-Dnie:49.61726,20.66804?map=49.61726,20.66804,12,no rmal&fb_locale=pl_PL&x=ep)
Z racji, iż musimy potwierdzić ilość gości, bardzo prosze o jak najszybsze potwierdzenie swojej obecność :)
Szerokości i mam nadzieje, że do zobaczenia :)
Więcej informacji w wydarzeniu na fb:
https://www.facebook.com/events/662759547195378/
bo się żale sypią na fb :) ruszać dupy w nd na 17 na sandecje !
jutro wbijam w Sącz ale skodą wiec patrzec jak bede mrygal.Ostatnio kogos widzialem 9 oramkowana gdzies w okolicy Laskowej Gornej.Czesto widuje tez w Limanowej nieoramkowana 9 SW i srebrna chyba tez w SW
kilka fotek z dziś.. reszta na fb
Załącznik 192736Załącznik 192737Załącznik 192738Załącznik 192739
zdjęcia Ariela.
elegancko:) z biegiem co raz więcej nas będzie:)( przejazd węgierską dziś masakra haha 20 km/h i korek taki że szok) :D