Wczoraj wymienione przednie tarcze hamulcowe z klockami (komplet Textar), płyn hamulcowy i mechanizm podnoszenia szyb tylnych w obu drzwiach.
Printable View
Wczoraj wymienione przednie tarcze hamulcowe z klockami (komplet Textar), płyn hamulcowy i mechanizm podnoszenia szyb tylnych w obu drzwiach.
przed weekendem majowym wymieniony komplet sprzęgła Valeo, wysprzęglik oraz uszczelniacz wału
no i w końcu sprzęgło chodzi leciutko :)
Wymiana termostatu - znowu:mad: 6 miesięcy to za mało jak na jakość MAXGEAR. Nie polecam. Tym razem założyłem Vernet.
Na własne życzenie - niechlujstwo - po wyjeździe na miasto ZONK. Spadła opaska od FMICA i musiałem podnieść maskę ale nie po to aby się pochwalić kwasówką. Na szczęście miałem od kogo pożyczyć 13" z grzechotką i przedłużką.
A ja dzisiaj swojej Belli wypolerowałem zmatowiałe lampy :)
Załącznik 227793Załącznik 227794Załącznik 227795Załącznik 227796
W Gt miakem vernet do jtd i nie byłem zadowolony. W 159 założyłem behr i jest dobrze
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Nowe amortyzatory monroe, nowe sprężyny eibach, nowe przednie dolne wahacze, tuleje w zwrotnicy trw, założone nowe opony letnie na odnowione felgi 18tki. Kilka kafli pękło [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
[QUOTE=Mackowiak;1973253]W Gt miakem vernet do jtd i nie byłem zadowolony. W 159 założyłem behr i jest dobrze
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka[/QUOTE
nie miałem problemów z temperaturą ale zwyczajnie stracił szczelność. Vernet na razie wskazuje prawidłowo, i nie cieknie :) zobaczymy
Zamówione ramki tablic, górna rura IC... Może będzie jakieś mycie i w planach na dziś czyszczenie egiera :)
Pomalowane tylne zaciski i elementy tarcz. Zakupione tylne amortyzatory KYB, zestaw sprezyn Eibach - 30, zestaw poduszek na tyl KYB i tylne stabilizatory TRW. Obecnie czekaja na montaz.
Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka