Mam prośbę, dostałem dane z vin'u brery którą się interesuje, zauważacie tutaj coś dziwnego czy wszystko wydaje się ok?
Printable View
Mam prośbę, dostałem dane z vin'u brery którą się interesuje, zauważacie tutaj coś dziwnego czy wszystko wydaje się ok?
Jakby ktoś był zainteresowany mam 159 SW 1.9 150KM automat 158tys km. 2009 (13.02.2009) Navi, sterowanie z kierownicy itp. 27000zł ? Dodam ze całe auto ma oryginalny lakier, jedyne co to pasuje przedni zderzak pomalować bo poobdzierany.
Załącznik 191068Załącznik 191069Załącznik 191070Załącznik 191071
Witam Panowie kolega jest zainteresowany kupnem brery. Do wydania ma 30 000 tys plus 5 tys zł z tyłu głowy na pakiet start ew wymiana części itd.Z racji tego że chłopak ma jeździć tylko po mieście i od czasu do czasu trasa odwodze go od tematu jtd , zresztą to raczej nie możliwe znaleźć zadbany egzemplarz do brery za 30k . zainteresowany podesłał mi link do 3.2 v6
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...tml#6c32aeecf8
koszty utrzymania nie mają dla niego znaczenia
Czy ktoś zna komis a może wie coś o danym egzemplarzu?
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Skoro "koszty utrzymania nie mają dla niego znaczenia" niech dozbiera to zadbanego egzemplarza. Niska cena nie bierze się znikąd, a nie sztuka kupić Brerę za 30k, żeby za moment władować w nią 10k zł.
Witam,
Pora zmienić samochód i wybór padł na Alfę.
Czy ktoś może wie coś na temat tego samochodu?
ALFA ROMEO 159 3.2 JTS 4X4 Q-DISTINCTIVE - auto jest wystawione na otomoto, w Piekarach Śląskich
Niestety nie mogę wstawić linka, ponieważ mam mniej niż 10 postów na forum
Miałem już parę wycieczek, które skończyły się totalną porażką a do tej Alfy mam ponad 450 km.
pozdrawiam,
Piotr
Wiemy, że to auto jest przedliftowe (czyli maks 2007 r.), widzimy, że przedni zderzak trochę nierówno leży (wiwat laserowy miernik w oku przez internet), dostrzegamy, że koła 17" w takim wzorze nie występowały oryginalnie w 159. Wzór ładny, sam bym przytulił, ale to tylko replika felg (chyba) GTA.
Moim zdaniem nie są to rzeczy "rozwodowe" i można się pochylić nad autem.
Dziękuję bardzo za pomoc,
Z tego wynika, że sprzedający "trochę" mija się z prawdą jeżeli chodzi o rocznik, pytanie czy tylko w tej kwestii.
Poszukam jeszcze, w ostateczności w przyszłym tygodniu wybiorę się na wycieczkę.
Witam wszystkich,
Od zawsze po głowie chodziła mi Alfa Romeo Brera i wreszcie stwierdziłem, że trzeba marzenie zrealizować.
Znalazłem taki egzemplarz:
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-brera-salon-polska-bezwypadkowy-ogloszenie-prywatne-ID6yhSen.html
Czy ktoś może zna tą sztukę? Była wcześniej wystawiana na allegro/otomoto?
Na zdjęciach wygląda zacnie mimo trochę za dużego customowego wydechu.
Starałem się przeszukać forum, żeby nie powielać informacji, ale nic nie znalazłem na temat tego ogłoszenia.
Jeśli już o nim było to przepraszam.
Z góry dzięki za pomoc.
Była już wystawiana, bo śledzę od dłuższego czasu oferty na Brere lub Gt....i tyle wiem :)