Pozdro (chyba dla Maćka) dla niebieskiej SW widzianej na e4 między Trzcianą a Świlczą....
Printable View
Pozdro (chyba dla Maćka) dla niebieskiej SW widzianej na e4 między Trzcianą a Świlczą....
Pozdrowienia dla kierownika chyba-nie-klubowej obładowanej do granic możliwości ciemnej 156, któremu jadąc przede mną dziś Placem Farnym strzeliła opona od tarcia o nadkole.
Pozdro dla kierownika srebrenj 156 sedan mrugającej i straszącej mnie w Dębicy przed rondem hehe
Paląc sobie papieroska w aucie przestraszyłęm sie ze policja czy cos mnie zajechala od tylu i mruga hehe
pozdro dla czarnej 159 kombiaka z parkingu podz. na Różanej przycierającej zderzakiem przy wjeździe, hehe
Pozdrowienia dla właściciela czerwonej 156, który wyjeżdżał z Żeromskiego w Grottgera około 13:30, oraz właściciela ciemnej 147 mijanej na Kolbego w godzinach popołudniowych. Niestety żaden nie odmachał, a obydwaj na ramkach :P
a ja pozdrawiam czarna 159 SW chyba na RDE widziana dzis na rondzie kolo Media Expert.Te szpryszki 17" bardzo ladnie sie prezentuja:)
maciek jak sie zrownalem z "toba" to rowniez mialem pewne watpliwosci, ale niebieska alfa rrs to od razu skojarzylo mi sie z Toba