Dziękuję bardzo za wskazówki, Epsonix.
Skontaktowałem się ze sprzedawcą z Rumunii. Niestety, nie ma już więcej kierownic z podgrzewaniem i nie będzie. Trzeba szukać w innym miejscu :(
Printable View
pytaj Lio, ewentualnie napisz do Alfissimo (USA, mój dystrybutor), widzę że ma taką 1szt niby na sklepie nowa z grzaniem, z czerwonym przyciskiem ale bez lewego zestawu przyciskó (trzeba przełożyć swoje):
https://alfissimo.com/home/1584-alfa...alcantara.html
tylko średnio to wyjdzie cenowo jeśli dodasz wysyłkę (zgaduję lotnicza z USD30-40) i na pewno VAT na całość.
Chciałbym w tym wątku podziękować użytkownikowi epsonix za bardzo profesjonalne wykonanie usług retrofitowych, które uzgodniliśmy. Mam do Bielska-Białej daleko, ale warto :) W ramach usługi wykonane zostały: S&S, ACC, LDW, AHB, Race, FCW, zmiana regionu (Alfa z USA), aktualizacja FW, mapy, czerwony przycisk, odjeżdżanie fotela. Dzięki jeszcze raz za super robotę.
Epsonix to ty robisz już odjeżdżanie fotela?
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
dzięki
dzisiaj zrobiłem 1 konference calla z potencjalnym klientem ze Stelvio, 4 rozeznania dla konkretnych aut i wyceny, 2h retrofitów u jednego z kolegów, jakieś faktury, 2 wysyłki produktów, 1.5h dla mojego byłego zleceniodawcy konsultacje, z FCA miałem sprawę do obgadania ale tylko się poodbijałem od jednego do drugiego jest 19ta a ja dalej w robocie... ale żeby nie było to na fajeczce o tym dzisiaj nawet myślałem
w niektórych autach... co do modułu to nie ma szans - ani nie mam sprzętu do CAN (drogi), ani czasu żeby z tym działać a obecnie nawet produkować czy projektować - bez dokumentacji od FCA której oczywiście nie dostanę to może okazać się nie do rozkminienia
zgadałem się z innym dostawcą części od FCA, trochę ponegocjowałem i myślę że jestem w stanie zaoferowac zainteresowanym nowe łopatki w akceptowalnej cenie - tzn ciut drożej niż dołożenie opcji w konfigu przy zamawianiu auta do produkcji, co i tak wydaje mi się jest mega sukcesem wg tego co wcześniej dało się zrobić (i wg tego w jakich cenach w ostatnim czasie trafiały się używane na allegro). oczywiście jeśli trafią się używki, czy ktoś swoje przywiezie, i takie się dołoży. myślę że też parę innych gratów w przyzwoitych cenach jestem w stanie zaoferować, w razie czego zapraszam do kontaktu- ot choćby wymianę liczników na takie z 7" wyświetlaczem - wczoraj taki dokładałem klientowi.
liczniki 7'' - długo nie jestem w temacie, ale co z przebiegiem auta po założeniu nowego wyświetlacza? To wymiana całego modułu z zegarami, czy tylko sam wyświetlacz?