-
Ok więc skoro jest już kilkoro chętnych to najbliższy spot ustalamy na niedzielę 26.01.2014 na godzinę 16.00 :) Standardowo górny parking Galerii Rondo i stamtąd jeśli będzie zła pogoda to przejedziemy się najwyżej do restauracji nad Rabą :) Postaram się nie zapomnieć i wziąść kompa więc jeśli ktoś będzie chciał to mu autko podepniemy :)
-
miejmy nadzieje ze ktos sie jeszcze dolaczy i ze pogoda dopisze chodz po dzisiejszym dniu chyba nie ebdzie takiej opcji he :) ale damy rade :)
-
:) Super gdybym się spóźnił kilka minut to mam nadzieje że nie zostanę zlinczowany :) . Kompa weź chętnie skorzystam jeżeli pozwolisz .
To do zobaczenia
-
O kurczaki aż tyle Belli będzie ? Aż miło będzie popatrzeć :D
-
zamawial ktos ramki ?? ja zamowilem 19 niby ma byc czas realizacji jeden dzien a tu juz 22 i ani slychu ani dychu ;/
-
Z terminem dostawy ramek zawsze był , jest i będzie problem :D Poczekaj spokojnie a kiedyś nieoczekiwanie ramki zapukają do twych drzwi :D
-
myslalem ze na niedziele beda ale raczej nie ma widokow na to ;/
- - - Updated - - -
to jest dobre kiedy wyslano heheheheh
-
:)Przyznaje się bez bicia ja nie zamawiałem w 1970 miałem dwa lata , dziś mam jak co roku o tej porze 15:)
-
Pamiętam, że na swoje ramki czekałem dość długo. Długo nie było odpowiedzi, ale ramki dostałem.
-