Metan, czy Twój mitulec nie jest przypadkiem biały i często staje pod Altusem w Katowicach?
Jeśli tak, to pozdrawiam ;)
Printable View
Metan, czy Twój mitulec nie jest przypadkiem biały i często staje pod Altusem w Katowicach?
Jeśli tak, to pozdrawiam ;)
Pozdrawiam srebrną Alfę Spider widzianą w Tychach ok 14:00
Pozdrowienia dla kierownika, który jako jedyny odmachał srebrnej 156 spotkanego miedzy Wadowicami, a Suchą Beskidzką, był jeszcze jeden kierownik 156 chyba GTA (przynajmniej tak wyglądała), chyba gdzieś koło Skawiny w stronę Oświęcimia i była jeszcze Pani kierownik (kierowniczka?:D) w 147, która niestety nie odmachała.
Pozdrawiam bordową 155, sebrną 147, czerwoną 155 i ...hmmm zieloną?? 146 :P widziane w Tychach na spocie AH dziś o 15:00!! :D
No a nie przyszło ci do głowy że osoby które bez większego problemu stać na takie auto nie maja po prostu czasu żeby siedziec na forach? Pieniądze zazwyczaj nie przychodzą same, zazwyczaj jest to okupione wysiłkiem i czasem. Nie możesz nazywac burakiem kogos kto ci nie odpowie na twoje pozdrowienie (choć byłoby miło) bo jeżdżenie tą marką samochodu nie jest dla nich aż tak wielkim wyróżnikiem i mają być może szereg innych pasji.
---------- Post dodany o godzinie 14:19 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:18 ----------
Niestety jest czarny i tam nie gości ale równiez pozdrawiam
Kolego, ja tego posta pisałem prawie 3 lata temu :eek:, takie wtedy były moje odczucia.
AR było niewiele bo kupowali je raczej pasjonaci marki niż zwykli kierowcy.
Wtedy było inaczej, teraz też jest inaczej, bo Alf jest u nas teraz co najmniej 4 razy więcej.
Jeżeli Cię czymś uraziłem to przepraszam.
Ja i tak nadal macham ale już nie pamiętam kiedy był jakiś odzew.
Pozdrawiam
Dziaru jak mniemam :D koło 19
jechałeś od reala w stronę graffiti, swiatła mnie zatrzymały wiec Cie nie dogoniłem :)