Lancia ostro reklamuje sie teraz w Polsce, zauważyliscie? w Tv jest dużo o delcie. Sergio jednak poważnie myśli o tym pół milionie aut:)
To będzie piękna porażka:)
Printable View
Lancia ostro reklamuje sie teraz w Polsce, zauważyliscie? w Tv jest dużo o delcie. Sergio jednak poważnie myśli o tym pół milionie aut:)
To będzie piękna porażka:)
Nie wiem Pingwin, jaką telewizję oglądasz, może na TVN Style coś o Lancii mówią? ;-) Bo ja jakoś nie zauważyłem...
Ja też zauważyłem że ostro reklamują lancie w tv.
Miałem dzisiaj okazję widzieć na żywo Giuliettę. Ładny samochód. Oto polskie ceny :
wersja 120 TB progresion - 69900 zł
Distinctive 170 MAir - 82900 zł
Progresion 1.6 JTD 105 KM - 79900 zł
Distinctive 2 JTD 170 KM - 93900 zł
QV 1.75 235 KM - 105900 zł
Podobno we Włoszech i Niemczech jest tyle zamówień że u nas sprzedaż może ruszyc dopiero w lipcu. Ceny wg mnie całkiem przyzwoite.
No to chłopaki...:) szukamy w archwium: pisałem jakiś czas temu na tym forum, że auto w wersji dla ludu będzie kosztowało w okolicy 65 tysięcy. Wyśmialiście mnie niemal.
NO I CO:)? 69 900, blisko byłem:)?
Na tle konkurencji OK.
Patrząc na specyfikację wyposażenia tej najtańszej wersji (mam nadzieję że na Polski rynek nie dadzą okrojonej, jak to było np z AR 146) to ten samochód jest doskonałą alternatywą dla innych aut tego segmentu o ile nie będzie czarnym koniem. Mój szwagier pracuje w firmie kooperującej z siedzibą Fiata w Niemczech (Heilbronn) i mówił mi, że ostatnio mają straszny ruch związany z tym modelem z powodu ogromnej ilości zamawianych aut, więc informacja o popycie na ten model nie jest jednak plotką.
Jednocześnie nie zmienia to faktu, że przód tego auta może i jest piękny.... ale raczej dopiero po kilku browarach. :)
Wygląda na to że wyposażenie u nas będzie analogiczne do tego we włoszech :). Jedyna różnicę jaka zauważyłem to brak tempomatu w distinctive jako standart. Jak ktos nie poptrzebuje fajerwerków a chce poszaleć to jest wersja progresion Mair 170 KM - za 75900 zł. Chyba warto dołożyć 6000 zł do konkretnego silnika :)
Śmieszne jest to, że w salonie w Żorach i Katowicach mówili, że cennik będzie w tym tygodniu. Dla picu zadzwoniłem do dwóch salonów w Warszawie, a tam powiedzieli, że cokolwiek będzie wiadomo 17 czerwca podczas oficjalnej premiery giulietty. Masz może jakiś dokładniejszy cennik, bo strasznie się zasadzam już na ten model.
Jutro o 16 Fiat ma opublikować w internecie oficjalny cennik i specyfikację, więc można wierzyć, że ta podana powyżej jest ostateczna :)
W Polsce także jest duże zainteresowanie tym modelem. Info od przedstawiciela FAP.