Czy przypadkiem nie mrugał ktoś z was do mnie z Audi A4 B5?
Printable View
Czy przypadkiem nie mrugał ktoś z was do mnie z Audi A4 B5?
byłem wczoraj w Czechach, mega blisko tylko w Hradcu, na tak krótkim odcinku pozdrowienia w formię "rączki" od 6 Alfistów moja mina bezcenna widać że jest to chyba u nich bardzie popularne niż u nas.
Musielibyście zobaczyć miny moich pasażerów :D
Pozdrawiamy DGL'a zaparkowanego w poprzek parkingu na pl. Muzealneym we Wrocu - 147'mka slicznie się zmieściła, niemal jak smart :)
Oczywiście "łapka" dla Teddy'iego widzianego w Chróstniku w sobotę - wracaliśmy z urlopu :) wpadam jutro na "kanał", jak będzie miejsce - więc może będę miał okazję pomacać 20v.
Miłego dnia ! :)
Widziany wczoraj Trin pod biedronką ;) pani na plakacie wie co dobre :D Pozdrowienia !
Załącznik 107339Załącznik 107340
Mumin na Krzywoustego dzisiaj rano jak zawracał na światłach w stronę Kromera
kto zostawił 156 SW DWxxxLU pod makiem na karkonoskiej? nie dość, że kiepsko zaparkowana to jeszcze się nie przywitał :P rabat przepadł :P
pozdrowionka dla wszystkich łapek które ostatnio widziałem na drogach Wrocławia - a było ich sporo bo wczoraj to chyba aż 4 i to pod rząd... wow!
Pozdrawiam Abartha 500, który wyprzedził mnie dziś na A4 przed zjazdem na Strzelce Op. (426) na tablicach RZ.
Ja tam zjeżdżałem więc nie mogłem się dalej ścigać...
Ale na torze Poznań dzień wcześniej to ja byłem górą :)
Pozdrawiam 156SW na blachach SG, wczoraj (sobota) na parkingu na bolko przy Zoo w Opolu :)
Namierzone dzisiaj na forumowych ramkach w Opolu na ozimskiej koło godziny 19 czarna 147 na blachac OPO z białymi naklejkami z boku na drzwiach ;)
Pozdro dla Alfaholika, który zaparkował przed chwilą obok mojego samochodu.
Załącznik 107638
wczoraj widziana czarna Alfa GT na DLU w Rudnej oraz w Chobieni na parkingu obok boiska, oraz srebrna alfa 156 na rynku w Rudnej, obydwie na ramkach
w niedziele na rynku to byłem ja na świeżo założonych rameczkach,za co serdecznie dziękuje Krystianowi Pozdro Brachu A ty koleżko przypadkiem w Tymowej z cmentarza nie wyjeżdżałeś w niedziele?jechałem czarną Borą
pozdrowienia dla właściciela czarnej 147 z klubowymi ramkami, którą widziałem dziś na podnośniku w Irbisie we Wrocławiu...z tego co się orientuję wymiana sprzęgła;) ...mnie niedługo też to chyba czeka :/
Dziś ok 8.30 na Krzywoustego, obok Korony, zrównała się ze mną czarna 146 z kogutem i czerwonym napisem STRAŻ. :D Poleciała w Brucknera, ja prosto w stronę Kromera.
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 156 który stał na Brucknera we Wrocławiu i czekał na zielone. Machał mojej żonie w 159 ale ona nie zauważyła :)
Pozdrowienia dla srebrnej 156 sw chyba poliftowa;] której właściciel machał a ja zadżumiony nie zakumałem...
"Serdeczne" pozdrowienia dla 147 SGL... nie zauważyłem czy na ramkach, który miał albo tak "super" ustawione światła albo jechał cały czas na długich jakoś półtorej godziny temu na Rejtana w Opolu.
Tak mocno oślepiał, że prawie nie zauważyłem rowerzysty..
szpaku83: Bylem w niedziele na cmentarzu w Tymowej, takze pewnie to ja :)
Widziana rano na parkingu ZUS'u biała brera na legnickich tablicach, następnie około 11:00 na ulicy muzealnej na światłach AR GT (bodajże srebrna) były pozdrowienia obustronne a po chwili czerwona AR 156.
Widziana chwilę po 19 ciemna 159 na klubowych ramkach OPO w Czarnowąsach na drodze na Namysłów :)
Mignąłem światełkami ale kierowca jakiś zamyślony był ;p
Pozdrowienia dla kierownika czerwonej 147 na blachach DJA widzianego w Jaroszowie 8.09 ok 17. Łapki były
Pozdrowienia dla kierowcy ciemnej 156 SW którą mijałem dzisiaj w południe przy stacji Statoil w Jastrzębiu :)
pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 na DW za ktora jakis czas jechalem w okolicach Strzegomia w strone Wrocka w niedziele po południu
Pozdrowienia dla kierownika złotej 156 FL z ramkami i blachach DSR którego często widuję w Goczałkowie. Strzeż sie Ducato Siódemki
Pozdrawiam serdecznie forumowicza, którego samochód mam okazję oglądać dzisiaj od rana, bo zaparkował swoją czarną 159 SW na DW 8...SL na mojej ulicy :D
Jak przeparkujesz obok mojej to możemy strzelić „słit fotę” na pamiątkę :cool: