Pozdrawiam kierownika czarnej alfy 159 w Czechowicach o godz. 14 10 na ul. Legionów :) łapki były ;)
Printable View
Pozdrawiam kierownika czarnej alfy 159 w Czechowicach o godz. 14 10 na ul. Legionów :) łapki były ;)
Haha :P A gdzie tam są akademiki? Ja mam zajęcia w Katowicach tylko we wtorki ;] A tak to w wydziale w Bytomiu :) Ale w Katowicach to zawsze parkuje pod belgiem, w miejscu gdzie cieć akurat nie chodzi i nielegalnego haraczu za parkowanie nie zbiera..
Wreszcie mi ktoś pomachał :)
Pozdrawiam czerwone Mito, mijaliśmy się dziś około 16:00 w Rybniku na drodze w kierunku Rud (kolega jechał w stronę centrum), blisko zjazdu w stronę elektrowni. Kolega pomachał - ja też, tylko nie wiem czy było widać, bo za późno zauważyłem :)
Pozdrawiam kremową alfe 156 na blachach KOL jechala ok 7 rana w kierunku krakowa, jechalem za Nia Masterem dostawczym z kogutami i mrugalem swiatlami i kogutami :)
P.S. z przodu siedzonko dla maluszka widzialem :)
Pozdrawiam kierowcę zielonej Alfy 155 na SO i z ramkami klubowymi, wczoraj widzianą na parkingu Fashion House'a :)
tak 3 mac Panowie ja krece sie ostatnio tylko dosc daleko od Was podlasie ale mam nadzieje ze kogos z klubu spotkam ;)
Pozdrowienia i podziękowania (za dwa miłe słowa :) ) dla Hansa, który to włożył mi wizytówkę klubową za wycieraczkę na parkingu w Mikołowie.
Pozdrawiam 156 na SK oczywiscie klubowe ramki ktora stala na podziemnym parkingu dzis w realu w Tychach kolo 15:30... Nie wiem jak nazywa sie kolor auta:P
Pozdrowienia dla kierowników dwóch ciemnych 156 stojących obok siebie dzisiaj na Wydziale Mechanicznym PK w Krakowie :) ... Jedna oramkowana, druga niestety nie. Jeden z Kolegów mnie widział i przyglądał się trochę z niedowierzaniem :) ... Ale jakoś nie wykazał większego zainteresowania :D
pozdrowienia dla czarnej 159 SJ mijanej na wyjeździe obwodnicy na fashion house, w końcu w Jaworznie ktoś odmachał :P
pozdrowienia dla trzech alf stojących dziś o 17 jedna za drugą na światłach w pszczynie w kierunku bielska , chyba 159 srebrna na przodzie , w środku 147 i na końcu 145.
Pozdro dla kierownika Alfy 147 w kolorze czerwony, oramkowanej, na tablicach SBI.... . Minęliśmy się ok 16.35 przy wyjeździe (Ty wjeżdżałeś) do Krk od strony A4. Minęliśmy się na łuku, więc nie zdążyłem zareagować.
pozdrawiam kierowce bordowej Alfy 156 mijanego przy wyjeździe z CH Zakopianka a później koło Matecznego w Krakowie :) do zobaczenia następnym razem :)
Pozdrowienia dla kierowcy białej Julki mijanej koło 10 przed tunele na ul. Andersa w Bielsku-Białej... Nie zdążyłem zareagować na pozdrowienie:P
Kierownika/czke:
-zielonej 156 na parkingu pod realem w DG(ok 12.15)
-granatowej??159 i czarnej 147 na parkingu za pałacem kultury w DG(ok13.15)
Wszędzie wizytówki za wycieraczką :)
Pozdrowienia dla beżowej 159 widzianej na S1 koło 10.00 rano :)
Pozdrawiam kierownika lub kierowniczkę czarnej oramkowanej 147-emki rej. SY 94... widzianej dzisiaj o godz. 12 na parkingu górnym nowej części Silesia City Center
Pozdrowienia dla czarnej gtv widzianej wczoraj kolo godz.20 w Kłobucku na ul 11-go listopada.
KamilDG
Mnie nie widziałeś? stałeś na światłach pod BP a ja jechałem od Redenu w stronę Gołonoga- tak czy siak pozdro:DCytat:
Kierownika/czke:
-zielonej 156 na parkingu pod realem w DG(ok 12.15)
-granatowej??159 i czarnej 147 na parkingu za pałacem kultury w DG(ok13.15)
Wszędzie wizytówki za wycieraczką :)
Pozdro dla kierowcy Mito ciemnej obtrąbionego dzisiaj około 16:10 koło "Trójkąta" w Częstochowie ;)
pozdro dla ciemnego 156SW stojacego na BP w Zabrzu okolo 16, chyba ramki byly
pozdro dla czerwonej 156 z czarna maska. Stala w Kłobucku dzisiaj kolo 20 pod "Krainą"
koło BP ta toora to wisi już dwa lata ...
Hanisk, miałem Cie pozdrowić ale nie pamiętam dokładnie o co chodziło :D
:**
Pozdro Tomek :D
a ja chciałem pozdrowić 147 wczoraj przy wyjeździe z Witosa na A4 w strone KRK awaryjki były odmrugane :D a potem na Murckowiance jechałem za 166 srebrna SBL także pozdrawiam mrugałem ale kolega chyba niezrozumiał bo chciał zjechać na lewo :D a no i Pozdro P4ul :)
pozdrowienia dla dwóch kierowników alf 147 które wczoraj stały wieczorem na placu fabrycznym w bielsku jedna chyba jasno-niebieska na ramkach+naklejka na tylnej klapie a druga bordowa:)
Pozdro dla kierowniczki czerwonej Alfy wczoraj o 11.45 na komunie w Jaworznie i dla kierownika z czarnej Alfy 5 min pozniej w centrum :)
Pozdrawiam kierownika/czke czarnej GT, bananowe skory, kolo ktorej zaparkowalem wczoraj ok. 18 przed Buma Square na Wadowickiej w KRK. Jak wyszedlem z basenu to GT juz nie bylo.
Pozdrawiam właścielkę srebrnej 156 widzianej na Kostuchnie na wysokości poczty :D to ja machałem na chodniku :D.
Oraz 147 (błękinto-srebrna), która wyjeżdżała z kościoła na Ligocie ;)
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 147 z którym jechaliśmy sobie kawałek po Chorzowskiej. Pomachane i pomigane, Chyba dość często Cię mijam w Bytomiu:)
Pozdro również dla kierownika czerwonej 156 skręcającego do Mediamarkt!
Pozdrowienia dla kierowcy grafitowej 156 SW widzianej na skrzyżowaniu na ul. siennej w Chrzanowie, w piątek ok. 15.30, oraz kierowcy czerwonej 166 na parkingu pod CH MAX w Chrzanowie, ok. 15.35. Jechałem oramkowaną, granatową 159 nie przedstawioną jeszcze na forum.
Pozdro dla czarnej Alfy na numerach SKL widzianej w Klobucku na rondzie koło MOKu dzisiaj koło 19
Pozdro dla czerwonej Brery która mnie dzisiaj mijała w zbrosławicach:) i dla właściciela czarnego Mito na STA, który codziennnie jest parkowany na Powstańców Śląskich w Tarnowskich Górach
Pozdro dla kierownika chyba granatowej GT na ramkach, który można powiedzieć "ustąpił" mi miejsca pod M1 w Czeladzi :)
Ukłon w stronę kierowcy był :)
Pozdrowienia dla kogoś kto mijał mnie dziś na A1 przy MOP Knurów, alfa taka sama jak moja tylko chyba 2.4 bo miała 2 wydechy :D
Pozdro dla własciela/ki czarnej, oramkowanej 147 na blachach KOS zaparkowanej dzisiaj około 17-18 na podziemnym parkingu w Galerii Niwa w Oświecimiu :D:D