a idz masakra ta wegierska bedzie cieplej robimy na jojku spoty przynajmniej do MAKA nie bedzie daleko żeby coś zjeść:P
Printable View
a idz masakra ta wegierska bedzie cieplej robimy na jojku spoty przynajmniej do MAKA nie bedzie daleko żeby coś zjeść:P
obym na następny już był bryką ;D
Dejot, zawsze ktoś może po Ciebie podlecieć:P Także nie bój nic:P Chyba że zima w końcu da sobie siana to będziemy jeździć rowerami na spoty:)
niech zima spierrrr to beda spoty na swiezym powietrzu i cieplo niech bedzie :)
coś dziś w radiu mówili ale może to tylko złe prognozy hah:D
codziennie mówią co innego:P Wczoraj że powrót zimy, dzisiaj przed południem, że tylko straszy i nadchodzi ciepło, a wieczorem jak wracałem z garażu ( swap do 146 ^^) UWAGA! i tam wymienione pińcet miejsc, gdzie nasypie śniegu w pizdu, gołoledź, oblodzone chodniki itp:P Ciekawe co jutro będą mówić;) Ale będzie ciepło, glebujemy, zakładamy świeżutkie letnie roleczki, i turlamy się na jojko czy inne śmiszne parkingi:P Palim grila i spotujem jak ludzie!
e grilla to by zrobił hehe :) ale na Gorlice trzeba się umówić i śmigać w końcu:)
Jak najbardziej :) Czekamy na przysłowiowe LEPSZE CZASY i jedziemy :)
alfiści nie palą grilla. alfiści palą scudetto :D
Wysłane z mojego SM-T335 przy użyciu Tapatalka
hahaha to byłoby tak całkiem firmowo:D
W piatek cos sie swieci w krakowie. Ktos cos myslal o tym?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
A nie w sobotę panie prezesie Szwagrze?:P
hahanahhaha xD dejot zakochany to roztargniony :D
Wysłane z mojego SM-T335 przy użyciu Tapatalka
Czujność jest
hahahahah dajcie mu spokoj :) to co dejot piwko dzis czy grubszy material?:D
Jestem za. Za czymkolwiek xd haha ale piwo jest ok i kielbachy na garazu
A jak hahaha:D powtorka z rozrywki bedzie:)
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
Kurcze muszę się do was wybrać sam i zostać na noc na jakieś alko :D
Ja z Dejotem nie pije, bo mu w odme wali dzisiaj^^
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Ahahah kolega
Nowy Sączu. Czy ktos wybiera sie na alfa amore? I czy ten kto sie wybiera decydowalby sie na te miejsca z puli 300 miejsc w sercu imprezy? Maja byc one platne ale pewnie nie jakas zawrotna kwota to moglibysmy jakos razem zarezerwowac i byc zwarci w Alfaholicy Nowy Sącz :)
Kto byl w parku śląskim to wie, ze mozna tam spedzic milo cały dzień z rodzinką, jeśli dopisze pogoda :)
Kto by jechal niech pisze ponizej :)
A ja dawno nic nie pisalem to dla zasady napisze heh bede chcial nie ukrywam ale ciezki temat :/
Można jechać tylko te 300 miejsc to przesadzili troche ale rozumiem nie maja sponsorow czy cos, zeby sie klapa nie okazalo ten zlot
ps. Ariel mamy plan B jak coś:)
Pozdrawiam świątecznie i w ogóle Sądeczan z miasta i okolic - moich rodzinnych stron:)
Moja ulubiona piosenka o Nowym Sączu:
https://www.youtube.com/watch?v=VyM8NR7c18c
temat zdechł czy narodzi się jak feniks z?:)
Laska Ty zyjesz mordeczko kochana co tam jak tam?:)
Wpadaj na sklep i ustalimy plan dzialania tj.; kiedy, gdzie, co pijemy i bedzie miodzio
Jak znajdę troszkę czasu to wpadnę.
No ruszyło. :) A ostatnio z Markiem mówiliśmy o zdychającym forum. :)
Pozdrawiam was BARDZO SERDECZNIE! Co tam chłopy u was? I kobiety co tam? :P
- - - Updated - - -
Wyczułem was na kilometr i na forum wszedłem. :P
- - - Updated - - -
Paweł ty zostaw ten sklep. Nie ucieknie. Trzeba spota zrobić na świeżym powietrzu klasycznie starą ekipą. :)
Nooo Panoowieee ! Się wieki nie widzieliśmy ! A upieklabym jakie ciacha :D
Wysłane z mojego HTC Desire 620G dual sim przy użyciu Tapatalka
Pati jest ciacho a laska to dopiero laska. :) Pozdrawiam Paweł i Rafał. No i Pati pozdrawiam. :) Cytryna pancerna żyje i jeździ...
Jak Patka zrobi ciacha i sie zjawi do bankowo frekwencja bedzie spora [emoji2][emoji2]