Ciekawy wydech.Dolicz opłaty.Blacharza lakiernika i moze wyjsc z tego ciekawy egzemplarz za nieduże pieniądze.
Printable View
Już sprzedane :\
Wysłane z mojego Venue 7 HSPA+ przy użyciu Tapatalka
Oczywiscie pierwszy wałaściciel książka serwisowa prowadzona do końca itp. W razie czego vin tego auta to ZAR93900007053146 (juz rozkodowany przez alf-a147)
Co do innego ogłoszenia http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...-ID6ycqAB.html zalecam wzmożoną czujność.
Auto było wystawione pod koniec listopada (sprawdzałem vin tego auta na forum), niestety nie zdążyłem go zobaczyć - ponoć się sprzedało.
Byłem u tego Pana oglądać na poczatku stycznia oglądac inna alfe która jednak mnie nie zainteresowała, po czym sprzedawca poinformował mnie że jedzie do niego kolejna alfa automat z relingami z włoch mowił że powinna byc pod koniec stycznia.
Sprzedawca powiedział żeby odwiedzać ich stronę i sprawdzać czy juz jest w PL.
Patrze jest. Wpisuje vin (nowo wystawionego auta)w gogle i ku mojemu zdziwieniu okazuje sie ze sam prosiłem na forum o rozkodowanie nr. VIN (w listopadzie)
Dzwonie do go gościa i pytam o historie auta w polsce, facet lekko zdziwiony o co mi chodzi, tłumacze mu że auto już u niego było sprzedawane....
Po dłuższej chwili ciszy tłumaczy mi ze podczas jazdy próbnej w aucie zagotowała się woda, ze uszkodził się jakiś wałek... i teraz auto jest już naprawione ma nowy dół silnika i wałek ale nie wie jaki o jaki wałek właściwie chodzi.....
Drodzy,
Czy takie coś ma dla was sens?
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-159-ti-4x4-z-ksiazka-serwisowa-ID6ygxkL.html
Szukam Q4 i jednostka napędowa mi pasuje. Nie jest tanio, ale auto nie wygląda na jakieś szczególnie umęczone.
Na następnym weekendzie będę w Rzeszowie może, to bym obejrzał. Pewnie od razu pytać o klapy, dpf, egr, itd.?
Pozdrawiam!