-
-
Pompa wspomagania, płyn wspomagania, pasek, klocki hamulcowe przód, płyn hamulcowy
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
Moja dostała duży przegląd przed wyjazdem, plus lewy przegub i nowe opony ale niestety z nich jestem średnio zadowolony
-
Skórka wyczyszczona i zakonserwowana. http://www.forum.alfaholicy.org/imag...017/07/233.jpg
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
-
Wymiana napinacza paska wielorowkowego i nastąpiła cisza żadnego pisku przy wł klimie... Huraaa
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
-
Spider dziś dostał:
-nowa cewka Ngk - 1 szt. (=sprawdzenie pozostałych)
-nowe przewody WN
-nowe świeczki
-nowe fajki cewek.
Chyba jest szcześliwy:)
-
1 załącznik(i)
Mycie
Glinkowanie
Cleaner
Wosk Zymol Titanium.
Załącznik 231791
-
w week wypolerowane auto zostało oraz nałozony twardy wosk, dzis zmiana na inny zbiorniczek wyrownawczy bo w starym kruciec był pekniety lekko i puszczał płyn
-
Odebrana z zabiegu wyciagnięcia wszystkich możliwych wgniotek. Umyta i zrobiona przejażdżka
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
4 załącznik(i)
W zeszłym tyg alfa wróciła od lakiernika po konserwacji podwozia: poszło 6szt (27zł/szt) puszek i jedna pucha do profili 500zł taka przyjemność.
Wczoraj środkiem renoskór (allegro 7zł buteleczka pół-połysk czarny) poprawiłem kilka rys na skórze zwłaszcza gałę biegów, podłokietnik, mój fotel (kierowcy;p) - wyglądają jak nowe.
Wymieniłem też popalone ledy w kabinie i w lampach.
Teraz alfa czeka na montaż świateł dziennych w kierunkach i ich włącznika. Zastanawiam się też nad wymianą dwumasu bo trochę szarpie przy odpalaniu ale to dopiero po wymianie tylnych klocków (piszczą niewiele ich zostało) i filtra powietrza.
edyta:
Dzisiaj dostała nowe klocki hamulcowe do tyłu i wymieniłem filtr powietrza
zużyte elementy:
Załącznik 232022Załącznik 232023Załącznik 232024
a tu klocki
Załącznik 232025