Moja 156 znalazła nowego właściciela, czyli mnie...:)
Printable View
Moja 156 znalazła nowego właściciela, czyli mnie...:)
Pierwszy "tuning optyczny" - ale od czegoś trzeba zacząć :)
Załącznik 232126
Dzięki za inspirację dla kolegi [MENTION=57068]Azalgo[/MENTION]
Ja swojej belli zafundowałem pranie tapicerki oraz mycie z nakładaniem wosku ;)))
pare dni temu była polerka i twardy wosk a dzis zamontowany wzmacniacz do anteny samochodowej w koncu nic nie przerywa :)
Kupiłem całe kompletne zawieszenie przód plus gumy drążka stabilizacyjnego przód :-)) W tym tyg będzie założone zobaczymy jak długo wytrzyma http://www.forum.alfaholicy.org/imag...017/07/420.jpg
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Patrząc na markę to raczej nie pojeździsz na nim zbyt długo
O masakra jak nazwa wskazuje, tak szybko cały zawias będzie do wymiany.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nie do końca tak jest Panowie. Jeżeli się wymienia całe zawieszenie kompletne to powinno dłużej wytrzymać. Temat był poruszany kilkakrotnie i chcę się przekonać sam jak będzie. Dam znać.
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
pablito8212 z całego zestawu to najdłużej pojeżdżą końcówki drążka kierowniczego czy też tam łączniki stabilizatora Delphi, akurat ta firma w porównaniu do Fast to niebo a ziemia :D. W przypadku przedniego zawieszenia AR156 to FAST jest jednym z najgorszych wyborów, niestety ;/ Masz 14 dni na zwrot, jeśli kupowałeś online, jakby co :D
Nie zgadzam się, przerabiałem to na własnej skórze i to z osprzętem marki FEBI i Delphi. W parze z moimi słabymi, lokalnymi drogami dały rade na jakieś 20-30k km. Od tego czasu ładuję tylko TRW i na takich wahaczach moje poprzednie autko przejechało ponad 60k km zanim ktoś brutalnie nie postanowił metodą zderzeniową z AR156 zrobić AR147. W obecnej mam także TRW zakładane przez poprzedniego właściciela i obecnie mają dolne wahacze nabite 64k km a górne 42k km, przegląd w poprzednim tygodniu i cisza w zawieszeniu :) Oszczędny dwa razy traci, a płaci trzy :D
Testuj, czekam do pół roku lub 10 tys km Max :)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk