Nie ma reguły. Górną wahacze Febi w 156 przejezdziły mi z 10000, dolne TRW w 166 poddały się po podobnym dystansie.
Wysłane z mojego SM-T710 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Nie ma reguły. Górną wahacze Febi w 156 przejezdziły mi z 10000, dolne TRW w 166 poddały się po podobnym dystansie.
Wysłane z mojego SM-T710 przy użyciu Tapatalka
Założę zobaczymy... Tak mam w planach za niecały rok sprzedać Alfe i kupić 159 także sam jestem ciekaw.
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Mam końcówki drążka febi od 4 lat i ponad 40 tys km oraz wahacze góra i dół trw od ponad 2 lat i ponad 25 tys km. Zero pukania czy trzeszczenia sworzni. A mam 17" ktore bardziej dobijają zawieszenie niż 15".
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kupiłem sobie Pakiet Zendera do 146, niestety właściciel nie chciał sprzedać bez auta więc mam kolejne 146 TI :D
Załącznik 232266
Zrobiłem gruntowna diagnostykę 159, uszczelnione węże, nowe świeczki Ricambi, geometria ustawiona po zmianie sprężyn, wyczyszczona i uszczelniona przepustnica✊️
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Zaprowadzilem Alfe na przegląd okresowy. Wszystko ok. Zdziwienie diagnosty, że w alfie nic nie puka i stuka było bezcenne :)
Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
Wymiana całego przedniego zawieszenia plus gumy na drazku stabilizacyjnym które już były tak wybite że tragedia pewnie od nowości jeszcze. Jakość jazdy bez porównania, zbieżność zrobiona można jechać na urlop :-D
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Autko odstawione na konserwację podwozia i profili zamkniętych. Tym razem zdecydowałem się na produkty marki Novol.
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Jak co weekend coś do poprawienia coś do naprawienia :| ten weekend poświęciłem naprawie wybieraka sprzęgła