Pozdrowienia dla kierowcy "pomarańczowej" 147 śmigającej dziś z wróblewskiego w jana pawła.
Printable View
Pozdrowienia dla kierowcy "pomarańczowej" 147 śmigającej dziś z wróblewskiego w jana pawła.
Cytat:
Spotted: Łódź
32 min ·
Witam
Chciałbym pozdrowić 4 szalone laski które dzisiaj, czyli w sobotę około 22:30 biegały w okolicach "Manhattanu" na Piotrkowskiej uwaga.. w samych stringach i staniku. Chyba ktoś przegrał jakiś zakład. Niemniej każda z Was była oszałamiająca.. Odezwijcie się w komentarzu, następnym razem pobiegam z Wami.
Nie zdążyłem nawet zrobić Wam pamiątkowego zdjęcia bo wsiadłyście z jakimś gościem do białej Alfy.. Blondyno za kierownicą.. Kocham Cię.
~Spotter
Takie coś na FB mi sie ukazało, przyznać się, kto tam był białą Alfą ;)
Hollyłódź :D
Nie bardzo wiem gdzie napisać, więc może ktoś mnie stąd pokieruje. Jakieś poltorej dekady temu (naprawde!) kumplowałem się z takim gościem o nicku Prezes i on mnie wtedy "zajarał" Alfą, nawet kiedyś byliśmy razem na jakimś zlocie. Gość pracował wtedy w TPSA, mieszkał gdzieś na kozinach. Troche z czasem sie nasze drogi "rozjechaly", ale moze kojarzycie takiego "klubowicza"?
Pewnie chodzi Ci o użytkownika [MENTION=38097]prezes01[/MENTION]
Pozdro dla czarnej 159 SW, którą mijałem dziś około 9:00 na Przybyszewskiego/Lodowej.
Czarna 146, przed chwilą w Piotrkowie na wylocie w stronę Warszawy. Pozdrowienia :)
Pozdro dla czarnej 166 spotkanej na ulicy Śląskiej ;)
Pozdrowienia dla kierownika czarnej Brery na A2 do Wa-wy, a jakąś godzinę później na esce w Wawie już w kierunku Łodzi :D