Tak, to ja :-) W słońcu wyglądała jak czarna
Printable View
Tak, to ja :-) W słońcu wyglądała jak czarna
pozdro dla czerwonej 159 na katowickiej przed franowem :) dziś około godz 17stej
dzisiaj na trasie s5 miedzy kostrzynem a iwnem pozdrawiam 159sw niebieska na PWR blachach
Kórnik - Śrem koło 18 -19
Kolumna AR 159/147 chyba z 4 sztuki skąd to taka ilość ? Przypadek ? :P czy powrót z IS ?
Pozdrowienia dla kolegi w wisniowej 159 PKS na ramkach dzisiaj o 20.30 w Przeźmierowie na Rzemieślniczej. Tam jest 40 :-P
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 156 na A2 w kierunku Świecka na tablicach EZG i naklejce Alfaholicy :-)
Pewnie tutaj nie zagląda, ale pozdrawiam kierowcę 147 wiśniowej metalik, który mnie wczoraj wpuścił na ul. 28 czerwca 1956 po 17 :).
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 159 sedan 1.9 widzianej dzisiaj na Zamenhofa w Poznaniu po 17tej. Skrecales w lewo na rondzie Rataje, jechalem prawym pasem swoja 159 SW w strone Malty.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pozdro dla kierownika 147, wczoraj ok 18 na Al. Solidarności. Jechałem za Toba od ronda ;)
Pozdrowienia dla granatowej 159 PZ parkujacej dzisiaj na parkingu przy biurowcu, w poblizu szkoly na Ratajach. Stalismy obok siebie caly dzien, nawet fele te same ;-)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk