jedziemy maja plan awaryjny :)
Printable View
kurna jak nie wypali organizacja to lincz będzie ale jak co to na team piła będzie bo w końcu to oni zagaili temat gokartów organizacje zwalili na poznaniaków a pitem śmietankę spiją jak wszystko wyjdzie . a jak nie to będzie na poznaniaków
michu nie marudz gorzow sie rozmyslil bedziemy my
ejjjjjj... ja też bende a nie jestem z gorzowa ...i lepiej aby wypaliło...bo jak nie to MICHU u ciebie na kawe sie zwale
Dobra to kto jedzie z Team Piła??Kogo zabieram o ktorej zbiorka i gdzie??Bo zadnych konkretow jeszcze nie bylo chyba ustalanych tak do konca
karol nie marudz jutro wieczorem sie zdzwonimy o 11 jest impreza jedziesz sam ? o 9.30 trzeba wyjechac tak rozkopali poznan
tomek ...mam zajechać po ciebie ...bo widze że szwankuje u karola wiedza o terminie i dacie imprezy w poznaniu[.....żart karol]
nie sprawa wyglada tak ze czekam na telefon od slavola
:) nie szwankuje :) pamietam o wszystkim :) ja tak jak mowilem z zona i mala tak ze 2 miejsca jeszcze sa moze nie bedzie to komfort jak w limuzynie ale 2 osoby moge zabrc bez zadnego problemu:)
wy tam zię organizujcie. za ok 2 godz będzie plan imprezy. oglądacie u mnie jutro f1??