wczoraj srebrny 156 sw na blachach z EBE cos kolo 18 przy bema i google plaza
dzis stalowa 156 sw fl kolo mostow warszawskich kierownik z kierownica dziwnie patrzyli na szczerzacego sie rowerzyste w zielonej koszulce:D
Printable View
wczoraj srebrny 156 sw na blachach z EBE cos kolo 18 przy bema i google plaza
dzis stalowa 156 sw fl kolo mostow warszawskich kierownik z kierownica dziwnie patrzyli na szczerzacego sie rowerzyste w zielonej koszulce:D
hmmmm kolor chyba nie do końca się zgadza :) ale rowerzysta w zielonej koszulce koło 9 rano na skrzyżowaniu jedności z wyszyńskiego to by się zgadzało :))
To byłem ja a kierownica zastanawiała się dlaczego ten kolo tak się uśmiecha i skąd nas zna :))
---------- Post added at 22:31 ---------- Previous post was at 22:28 ----------
A kolega nie parkuje przypadkiem na żeromskiego ? bo jak tak to jeszcze mieszka w tym samym bloku i jesteśmy sąsiadami :))
Dzisiaj rano ok 8:30 widziana czerwona Brera DW ...KS na parkingu koło Max Fliza.
[QUOTE=yogi77;579166]hmmmm kolor chyba nie do końca się zgadza :) ale rowerzysta w zielonej koszulce koło 9 rano na skrzyżowaniu jedności z wyszyńskiego to by się zgadzało :))
To byłem ja a kierownica zastanawiała się dlaczego ten kolo tak się uśmiecha i skąd nas zna :))[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 22:31 ---------- Previous post was at 22:28 ----------
Kurcze moja Kobieta tak sie wkrecila w wypatrywanie klubowiczow ze nawet jak jedzie swoim getzem to spisuje kogo i gdzie widziala:)
jak tak dalej pojdzie to bede musial jej kupic ramki do ujdaja:>
A ja za każdym razem w Kłodzku koło Leroy Merlin i reszty widzę czerwoną 147 przed liftem na TRISTARACH... Pewnie jakiegoś pracownika ... Dzisiaj wsadziłem wizytówkę forum - ciekawe, czy zaglądnie :)
a ja pozdrawiam panów policjantów z Alfy 159 w JG - przyjemnie się gadało ale za to dostałem czek do zapłaty 200/6 ;/