Wysłałem Ci wiadomość prywatną. Mam pewien pomysł i może będzie działać tak jak chcemy
Printable View
Witam.
Dziś rano odpalił mi się Coolwalk AA tak jak na załączonym obrazku. Ekran niedotykowy, jest szansa żeby jednak wyświetlał się na fullscreenie bez logo AA?
Załącznik 286102
Akurat może nie wszystko opisałem, ale mały ekran, brak zmiany dpi i brak sterowania był i u mnie przy czym ja skupiłem się na sterowaniu dotykowym które działało losowo i opóźniało działanie więc dla mnie ogólnie to było bezużyteczne, łatwiej podpiąć kablem niż na siłę się z czymś męczyć.
Wysłane ze Stelvio
po aktualizacji AA do wersji 8.7 coś tam i sygnał idący przez dodatkowy moduł AA/CP wyświetla od dziś na całym ekranie. działa po wi fi
Załącznik 286110Załącznik 286111
Tak dokładnie było, ale po zmianie na aawireless jest ok.
Wczoraj rano tez mnie zaskoczył nowy sposób wyświetlania: mam ekran 6,5 cala, auto produkcja 2016, użytkowane od 2018 ale radio było wymieniane na gwarancji na takie, w którym uruchomiłem już AA/CP (AA w tel. na bieżąco aktualizowane poprzez APK Mirror). Niestety, ten podział ekranu to chyba tylko taki bajer bo mogę tylko jednocześnie widzieć navi (dowolną) i odtwarzacz/radio. Ni mogę np. zamienić ich miejscami, a w części odtwarzacza, jak mam włączoną listę stacji radiowych to tylko 3 stacje bez możliwości przewinięcia dalej. Chyba, że nie wiem jak to obsłużyć :)
FCA ma na to wyje..ne akurat, nie piszę o nich a o znajomym któremu udało się na razie wyłączyć tylko logo ale niestety ekran zostaje póki co mały
no, ale Ty masz aa z boxa ismart - tam zawsze był na cały ekran
dla carplaya nie ma znaczenia - wyświetlał się na przedliftach z ori 6.5 po wymianie wyswietlacza na 8.8 na cały ekran.