Właśnie po to to info na PW rozesłałem - bo nie każdy wie o spotkaniach :).
Artur - ja się nie skuszę z tego względu, że będę w tym czasie w Szczecinie.
Printable View
Właśnie po to to info na PW rozesłałem - bo nie każdy wie o spotkaniach :).
Artur - ja się nie skuszę z tego względu, że będę w tym czasie w Szczecinie.
Spoko dzięki za info. Gdybym nie oddawał swej belii do serwisu to a pewno bym wpadł no chyba że mechanik się spręży ale wątpię.
Ale prosiłbym o takie info w przyszłości o planowanych spotach w Łodzi.
Z góry dzięki i pozdrawiam wszystkich.
nie wiem, ile osób korzysta z facebooka ale może warto założyć grupę, w której podawałoby się/ustalało te spotkania? to tylko taka luźna propozycja, może dałaby radę :D możnaby potem robić eventy i zapraszać wszystkich zainteresowanych, co by nikt nie przegapił najbliższego spota. co do pw: dzięki Łukasz za pw, niestety dopóki moje kolano nie będzie czuło się lepiej (minęły dopiero 3 tygodnie od zabiegu) raczej nikłe szanse, bym dał radę się zjawić. sama szansa na robienie zdjęć to 16.01.13 - od tego momentu mogę się samodzielnie schylać/kucać :D tzn teoretycznie mi wolno, czy będę mógł to się zobaczy :P
Dzięki za info. Postaram się podjechać. Czy nie można by było zrobić spotkania w porcie. Wiem, że ostatnio już tam było spotkanie, ale wjechanie moją GTA z obniżonym gwintowanym zawieszeniem
na parking w galerii może być problematyczne hehe.
tez jestem za portem
Będę w Galerii w czwartek.
I ja będę :)
Nie ja ustalałem miejsce jeśli chodzi o czwartkowe spotkania w galerii. Co do wjechania to nie ma problemu, gorzej jest ze zjazdem :)
Wszystko zależy od tego ile do przodu wystaje zderzak i jak nisko jest. Ja swoim daję radę.
Jak się spotkamy to można przedyskutować lokalizację.
P.S. Chodzi to o kwestuję odległości? Tzn że do Portu macie bliżej? :)
Do Portu przyjedźcie w grudniu a teraz nie wybrzydzajcie :P