Tania opcja to Simonz a jak chcesz sie troche pobawic to mycie - glinka - mycie - pasta - wosk
A jak naprade chesz zrobic cacko to poczytaj tutaj:http://www.detailingclub.pl/
Printable View
Tania opcja to Simonz a jak chcesz sie troche pobawic to mycie - glinka - mycie - pasta - wosk
A jak naprade chesz zrobic cacko to poczytaj tutaj:http://www.detailingclub.pl/
No pany, mam problema, luzna swieca, zdejmowanie glowicy itd. to cholerny koszt, slyszalem cos o metodzie na "sprezynke", tylko czy ktos to tutaj robi a jesli tak to gdzie, opinie o metodzie rozne aczkolwiek z przewaga pozytywnych, slyszal ktos o tym na wyspie, wszawa bestia w warsztacie pewnie nie odczekala i na goracym silniku swiece krecila, szkoda gadac ale chlopaki nie placza i belle po dupie gladza...
Mam kolegę bardzo dobrego mechanika, który tu mieszka. Znam go jeszcze z Polski. Zapytam, co sądzi o tej metodzie i czy by się w to pobawił.
Dzieki bardzo, druga tez niby dobra metoda to tulejowanie, pozyjemy zobaczymy, to mi laska focha szczelila a raczej zonce... udanego dlugiego weekendu... ja niestety musze tyrac, co za zycie!
Witajcie koledzy. Już kiedyś pisałem w tym dziale. 11 lipca przylatuję do Dublina do znajomych, na stałe i będę się rozglądał za pracą. Z wykształcenia jestem mechanikiem i najlepiej w tym kierunku bym szedł. Jeśli ktoś by coś słyszał o jakiejś pracy dla mnie to prosiłbym o wiadomość. Nie koniecznie musi być w zawodzie :) Dzięki. Aha i przy okazji, po przylocie służę pomocną ręką przy naprawach waszych belli :)
Jakby ktos poszukiwal lodowki podroznej to polecam lodowke z Aldiego :) 50 euro za 30 L :) cena fajna, lodowka na prad. Ponizej wrzucam zdjecia z testow ktore przeprowadzilem :
Załącznik 58247Załącznik 58248Załącznik 58249
Podsumowanie:
- w instrukcji pisza ze lodowka schodzi do max 18 stopni ponizej temperatury zewnetrznej - zgadza sie
-lodowka starannie wykonana
- cena niska
- lodowka lekka
- wieko samo sie nie otworzy ;)
- latwosc demontażu
- przy trybie eko podtrzymuje temperature uzyskana po trybie max ( tryb max wlaczony uzyskuje najnizsza temp po ok 2 h)
Panowie, wakacje się zbliżają. Może się w końcu umówimy na jakiś spocik :D
Może i ja zawitam :)