Eryk, to jest dobry pomysł, ale nie wiem, czy nie szkoda roboty..., może faktycznie kupić używkę i podmienić...:)
Widzę, że opinie o Bołtowiczu są jednoznaczne;)
Printable View
Zgadza się :P opinie jednoznaczne są.. Byłem u niego w ciągu mojego użytkowania pare razy.. Kupowałem części tylko jeśli naprawdę potrzebowałem coś co jest tylko w ASO jako nowe.. do tego żadnej robocizny.. a na dodatek denerwuje mnie podejście personelu tego przy tym biurku tam.. :/
Ja sobie tam dzisiaj posiedziałam 4 godz., bo oczywiście samochodu serwisowego nie było... Podejście tych kolesi jest straszne, sprzeczne z wszelkimi zasadami obsługi klienta;( u mnie sprawę ratowało tylko to, że mam tam kolegę..., ale on też nie zawsze może mi tam pomóc. Dzisiaj, jak już się nieco zdenerwowałam, to sam B. ganiał przy tej Alfie...
łee... to ja jak tam jestem to od razu się pojawia i siada na pracownikach i pilnuje czy jestem zadowolony :laugh:
Przy robocie na serwisie to trzeba ich krótko trzymać :D niech biegają i pilnują.. Ja ogółem nie mogę korzystać z ASO.. umówmy się przy tylu zmianach w aucie ja muszę być na hali serwisu i patrzeć co ten idiota robi w tym momencie i czy za chwilę nie przyleci do mnie z jakąś drogą włożoną przeze mnie częścią i powie to jest zużyte bo ta guma zżółkła i nie amortyzuje to wyrwałem ją ze stabilizatora.. Ja mam swój sprawdzony serwis.. może nie najtańszy.. ale mechanik zna mnie, zna moje auto, zna moje słabe nerwy i wie że jak stoję nad nim przez cały okres roboty to że musi pilnować każdej czynności którą robi.. :D
Ps. Dzięki Jola ;) za zaproszenie otrzymane
Chętnie bym się wyrwał w ten czwartek do Was.. wkońcu kiedyś trzeba się odważyć i podjechać ;P aleee sesja jest kurde:/ w piątek egzamin.. chętnie bym wykorzystał każdą wymówkę by wyjść z domu ale jednocześnie chciałbym zaliczyć ten egzamin.. także podejrzewam że dopiero za tydzień będę..
Jasne, sesja ważna rzecz..., lepiej się raz postarać i mieć to z czapona;) Powodzenia, trzymam kciuki za pozytyw:)
Dzięki wielkie ;)
Tak poza tym może jakiś drag race gdzieś ustawimy Twoje MiTo :P z moją 147.. heheh :D ?
Ogółem zastanawiałem się czy już nie mieliśmy takiego spotkania kiedyś obok Bołtowicza właśnie na Rosoła.. tak coś mi się kojarzy.. Ale pewien nie jestem czy to byłaś Ty :)