Na tym właśnie poelga detailing . wpisz w google " forum kosmetyka aut" i czytaj do woli.
Printable View
heheh , ludzie którzy się w tym temacie co wkleiłem wypowiadają nie tylko woskują i glinkują samochód , ale też tyrają nad korektą lakieru nie jednego auta . Napisz dokładnie jakie masz pasty ,pady i maszynę
odklepuję wszystko co pisałem ;)
umyłem samochód wczoraj, dziś lekko padał deszcz i co widzę ? BSD nadal siedzi na samochodzie..
Przed nałożeniem było tylko glinkowanie + NXT 2.0 a potem właśnie BSD data około 25 października.. czyli wychodzi prawie 3 miesiące i około 10 tys km.
BSD zostaje u mnie na każdą zimę.
Jeśli tutaj zadajesz takie pytania to znaczy, że masz zerowe umiejętnosci poszukiwania informacji, więc IMHO nie dasz sobie rady z korektą. Jakieśtam pady i polerka (pewnie szlifierka kątowa) też nie wróżą dobrze.
Bo prawda jest taka ze na szybkie ogarnianie lakieru na zimę BSD jest nie pokonany , u mnie na Audi siedzi już miesiąc a był myty może 2-3 razy , a tak to cały w soli , śniegu , ptasich odchodach (zawsze spłukiwane jak sie pojawiają ) , u Taty na Alfie siedzi 2 tyg i ma się bardzo dobrze .
Apropos ma ktoś z Was na sprzedaż z chociaż literek BSD bo mi już zostało na 1-2 autka +/-:(
Proszę nie rozśmieszaj mnie .... toć to całe 24,00 zł + przesyłka za nówkę ... a Ty tu o litr żebrzesz jak by co najmniej o jakiś niedostępny i drogi środek chodziło.
-> http://allegro.pl/sonax-profiline-br...897552737.html
Hm, widocznie staniał, bo w zeszłym roku kupowałem specjalnie duży baniak 5 litrów, żeby wyszło mnie 30 zł za litr, bo w mniejszych był prawie 2x droższy z tego co pamiętam :)
Co myślicie o mleczku Sonax do skóry ? (czystej zadbanej) Pozdro.