A podziekowal, bede zwracal teraz uwage na ta siodemke :P
Printable View
pozdrowienia dla wszystkich mijanych alf na drogach dolnego slaska :) a takze czech gdzyz 2 mrugaly :)
Wczoraj na parkingu galerii Świdnickiej widziane 2 alfy koło siebie, pierwsza to srebrna 147 a druga to czarna 156 v6 na tablicach dza? ;] pozdrowienia
Dziś rano na parkingu Tesco w Lubinie widziany 1kolo2 :) Pozdrawiam
Kogo jest czarna 147mka przed fl. Stała dziś na Grottgera w Lubinie(Krzeczynie) miała ramki rej. DOL......
Pozdrawiam.
Pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki szarej 147 OB z ramkami , widziana dzis w Nysie kolo Media Experta
Pozdrawiam kolegę z rejestracją OST **** AR 159 na Autostradzie A4 w piątek. Pomrugane.
Pozdrowionka, dla kierownika czerwonej 147 SK***** na ramkach, skręcającego z Powstańców w Hallera (telefon przy uchu sic(!)), widziany również kierownik zielonej 156 na Legnickiej, jednak nim dojechałem, skręcił w Przedmiejską :)
Miłego dnia !
w Legnicy? Jeśli w niedzielę, to może ja :D
Tak dla Waszej informacji - kobieta z odruchem pozdrawiania w niebieskim Fordzie Focusie ( combi) na wrocławskich blachach to ja:)
Kretynka wjechała nam w dupkę i korzystam z auta zastępczego. Nasza bella chyba będzie zakwalifikowana do szkody całkowitej;/;/;/
Hurtem pozdrawiam auta mijane codziennie na odcinku Krakowska -Opolska- wyjazd z Wrocławia na Oławę ok godziny 7 ( jadę w stronę centrum)
-białe Mito na wrocławskich blachach
-czerwoną 147kę
-czerwoną Julkę
-srebrną 156 na niepolskich blachach
-srebrną 156
Czerwona 147 na SK na ramkach to moja była :) Ramki zostały po mnie :) Kolega urzęduje w Legnicy ale pochodzi z Katowic. Nawet miałam okazję go poznać w sobotę bo to znajomy moich znajomych. Jest mega zadowolony z zakupu i mówi że juz nigdy nie kupi innego auta niż Alfa :) Jest bardziej zajarany tematem niż połowa naszych forumowiczów, a to wszystko dzięki mnie jak by nie patrzeć :D
Dzisiaj się 4 klubowe Alfy mi się trafiły (miały ramki) :D
W Głogowie jasnoniebieska 147,
Przed Legnicą granatowa GTV i 156-tka Teddy'ego (wygląda naprawdę bojowo :D ) .
A i pod ZUSem w Legnicy taka 147-ka
Załącznik 109538
pozdrawiam, pozdrawiam, z tej 147 piętro wyżej
Pozdrowienia dla forumowicza który mi machał ostatnio na koszarowej we Wro :)
Czyja czerwona 145 z utarganym zderzakiem stała kilka dni temu na Stanisławowskiej? :)
Pozdrawiam właściciela/właścicielkę GT identycznej jak moja, na jaworskich blachach. Widziana dziś na ul. Moniuszki. Rejestrowana niedługo po mojej. Ale porażka, identyczna :D
Heh, skąd ja to znam - w Legnicy jest 156 (identyczna) na numerach nieco wcześniejszych niż nasz "brudas" - razu pewnego odjeżdżała z tego samego parkingu i przez chwilę mieliśmy dziwne miny (ale bardziej z zaskoczenia, bo kto by się pokusił na naszego brudasa :) )
btw. pozdrowienia dla DZG GT w ładnym (?) Rosso Miro Pearl/Rosso Proteo Metallic "pomryganaj i mrygającej" na A4 w kierunku Wroca :D
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 156 SW widzianego przed chwilą na Rzeczypospolitej w Legnicy ;)
Odmachnąłem, lecz z niewielkim opóźnieniem, więc nie wiem czy zdążyłeś zauważyć.
Ale fajnie wygląda 156 SW w czerwieni. Masz jakieś większe foto?
Codziennie jezdze rezczpospolita ale nie spotkalem jeszcze Ciebie w czerwonej sw :)
Większe zdjęcia dodam jak tylko pogoda nieco się poprawi. Samochód mam już ponad rok, ale jakoś nie nadarzyła się okazja do zrobienia porządnych zdjęć. Poza tym póki co nie zabrałem się za zamówienie ramek, a kiedy już miałem to zrobić sklep został wyłączony, więc być może dlatego większość forumowiczów nie zwraca uwagi ;)
Dzisiaj po 16ej po machane koledze w czarnej 147 na Nowowiejskiej na blachach DB ale kolega chyba nie widział
Pozdrawiam kierowcę seledynowej (?) AR 147 na forumowych ramkach, parkującej na osiedlu przy ulicy kamieńskiego koło szpitala - sąsiad ze 159 (niestety jeszcze bez ramek)
1kolo2 albo Ka-Ka widziani dzisiaj na drodze z Głogowa do Polkowic.
Pozdro od 156 FL srebrnej na DPL.
No i widziana 147ka na ramkach z tablicami PO w Złotoryi na światłach - pozdro od czerwonej 147 DZL
Jak nie miałem jak miałem ;)
Ja dziś rano widziałem czarną 159 z ramkami na blachach PN (chyba na Traugutta) i w bocznej uliczce 147FL z ramkami + blachy ST.
Natomiast wczoraj namierzona oramkowana 33 Sportwagon :)
w weekend widziana rosso bordeaux 155 na blachac Detroit :D (DTR) i czarna 147 PLE oramkowana - obie pod moją szkoła ;)
łapka była, ale dość późno ;)
Dzisiaj namierzyłem 156 Restiego71 :) Aż sobie fotkę blach zrobiłem, bo wiedziałem, że auto znam, a nie wiedziałem, czyje :D
pozdrawiam kierowcę 159 ,zdaje się na blachach wrocławskich i ramkach ze zlotu AH dzisiaj około 20 w legnicy ,który urządził mały wyścig ze szwagra 156 ,ja byłem w tej omedze z tyłu co nie mogła nadążyć:D
Widziana Brera na zjeździe z S8 na Oleśnicę, czerwona DW na bank nie klekot :D
Kierowcy chyba się spieszyło bo strasznie starał się wyprzedzić LKW niestety ze średnim skutkiem :P nawet skróty poszły w ruch ale na nic się to zdało :D
Namierzona 156 kolegi Hecioł :)
Dziś widziany 1kolo2 D__ ___02 :):) Pozdrawiam