to na Żywcu jeździ srebrną 166 i mi mrugał dziś koło dworca ???
Printable View
to na Żywcu jeździ srebrną 166 i mi mrugał dziś koło dworca ???
Kuris-To moja 166 jechałem z żoną.Widziałem,mrugałem i machałem ,
odzew od Ciebie bezcenny światełka były i łapki też.
Jesteś pierwszy na Żywcu , który zareagował.
Pozdrowionka:).Do zobaczenia znowu.
Wcześniej też jechała Bella ale zero reakcji:(.
Pozdrawiam kolege w "grafitowej" 156 w Zabrzu, na ul Stalmacha kolo 15/16.
W ostatniej chwili zauwazylem lapke, ale nie wiem czy kolega zauwazyl moja rekacje.
Pozdrawiam błękitną 156 która zaparkowała dzisiaj koło mojej Belli na parkingu przy CH Pogoria. 156-tka oramkowana była, więc myślę że ktoś z klubowiczów :)
Nie jeszcze nie mam rameczek, ale mam mieć.:)
no to powinniśmy się często widywać co dzień latam do Jeleśni do pracy
Poulsen-To dziwne bo już po za granicami Żywca nie ważne czy masz ramki czy nie- Pozdrowionka są.
Chyba ważne jest że jedziesz Alfinką- co nie ?:eek:
Poulsen widziałem w sobote twoją belle stała na pół na drodze koło cmentarza :) to chyba twoja była
Pozdrowienia dla właściciela srebrnej, oramkowanej 156 zaparkowanej przed blokiem na osiedlu Młyńskim w Krakowie :)
Pozdrawiam kolege w niebieskiej Gtvce w Zabrzu w centrum ;)
Toche sie wystraszyl jak zatrabilem ;D
Pozdrowienia dla kierownika czarnej, 159ki, stojącej przed budynkiem Quattro B na Bora w Krakowie. Numery chyba KOS z tego co pamiętam ale ramki były.
PS. fajne fele :)
pozdrawiam właściciela Alfy 147, koło której stałem dziś pod budynkiem D UE w Katowicach
Serdeczne pozdrowienia dla kolegi z czerwonej Alfy 147 widzianego dzisiaj w Czeladzi pod M1 stojącego na wyjeździe na skrzyżowaniu :) Ja właśnie jechałem do M1 moją mega upierdzieloną Alfą (podpowiadam - tak naprawdę jest koloru błękitnego a nie szarego :D ) Pomachane było ;)
Pozdrowienia dla załogi spotkanej wczoraj po 16.00 za Wilczą, na trasie do Rybnika, 33 verde - coś mi podpowiada, że to mógł być fafa?
Pozdrowienia dla Kierownika ciemno-niebieskiej(metalik) alfy 145 z "trumną na dachu" :) którego już chyba 3 raz widziałem ok 7 w Bielsku na skrzyżowaniu Żywieckiej i Bora-Komorowskiego.
pozdro dla czerwonej 147ki stojacej niedaleko DH AZET w Tychach (rej: SK.... ;d) ramki byly ;>
dla czarnej SW156 FL tablice SZ wczoraj ok 15:30 przy gazowni w zabrzu kolega na ramkach a nie odmachał i to juz 2 raz chyba zaspany hahah :)
Pozdrawiam stojącą wczoraj czarna 145 stojącą na chorzowskiej w Katowicach na wysokości Wesołego Miasteczka :)
Blachy o ile dobrze pamiętam SBE, ramki oczywiście były ;)
Pozdro dla czarnej 147 SMI bez ramek widzianej na Koście ale łapki były :) oraz 156 FL SW tez czarna widziana koło GWSH łapki były :)
Pozdrowienia dla koleżanki z czarnej Belli mijanej dziś o godz.11;20 na Leśniance.
Pomachane i odmachane :)
Pozdrowienia dla właściciela jasnoniebieskiej 156 stojącej w piątek w Auto Ital w Katowicach. Zaraz po Twojej Belli miała wjeżdżać do garażu moja - na wymianę alternatora. PS. Trzymam kciuki za udany wyjazd do Włoch :)
pozdro dla kierownika 166 ciemno-zielonej widzianą dziś obok wjazdu do Reala w DG. Jeszcze jechałem później kawałek za Tobą, ale Ty w lewo a ja prosto. Pomachane było :)
Nicola to była 156 od hitmana
pozdro dla GoNiusia ;) tak wypucował auto, że ciężko jej nie było zauważyć z 94rki obok działek w Piekarskich brzezinach.
czarna 156 2,5 v6, witam wszystkich
Pozdro dla Wszystkich Alf stojących pod GWSH w Kato :D i dla kolegi z srebrnej 147 STA odmachane :D
Pozdrawiam białą 159 chyba SW na ramkach widzianą wczoraj koło 16 na podziemnym parkingu Bonarki. Byly łapki i ciarki na plecach :)
pozdrawiam kierowce czarnej 156 na KT mijalismy się w tęgoborzu na wysokości delikatesów łapka była :cool:
Pozdrowienia dla cziemnej Gtvki widzianej dziś w Będzinie łaki były ramki również :)
Pozdrowienia dla kierownika /kierowniczki oramkowanej 156 SV czarna /ciemno grafitowa, która stała dzisiaj na parkingu pizzerii Toscana w Szczawnicy. Blaszki KNT...
pozdro dla Bociana który mnie nie widział :P na redenie na światłach w strone centrum stałeś, a ja z drugiej strony :)
Pozdrowienia dla pięknie odrestaurowanego klasyka, w jasnym kolorze,(Giulietta?) spotkanego na moście przy Elektrowni Rybnik, pomachane i z lekkim zdziwieniem, nieodmachane :P
Pozdro dla moonraker3, widziałem twoją alfe pod galerią sandecja.
Pozdrowienia dla białej 147 (skrzyżowanie w Lipowej godz.13:45 )niestety późno zauważonej PRZEPRSZAM, dla chłopaków w srebrnej na nr.SZY ....na trasie do Lipowej godz.13:50 pomachane - odmachane:),rondo obok tesco B-B czerwona godz. 14:20 łapki były oraz dla srebrnej i czarnej na nr.SZO...zdjazd do Rybnika
pomachane i odmachane .Pozdrowienia dla wszystkich również dla tych którzy nie odmachali,a było ich trochę:)
Pozdrawiam białą Giuliettę RDE... wyprzedzaną dzisiaj na A4 w Krakowie koło godziny 19:30 - pomrugane awaryjnymi odmrugane długimi :)
To i ja pozdrowie. Jasna 147 na blachach SBE z ramkami widziana dziś ok 18.45 w Libiążu zaparkowana na boku ulicy przy jakiejś posesji.