Można :) Może się trochę przypalił plastik koło żarówki. Kolega tak urwał właśnie w swojej ale na szczęście miał używaną lampę więc wyjął z tamtej. Zostaje szukać gdzieś walniętej lampy z dobrym uchwytem na żarówkę.
Printable View
Można :) Może się trochę przypalił plastik koło żarówki. Kolega tak urwał właśnie w swojej ale na szczęście miał używaną lampę więc wyjął z tamtej. Zostaje szukać gdzieś walniętej lampy z dobrym uchwytem na żarówkę.
Spalił mi się żarnik xenona i to 100m przed stacją kontroli do której jechałem by ustawić światła.
Popsułem lampkę oświetlenia wewnątrz nad drzwiami pasażera.Demontowałem pierwszy raz i zamiast całości podważyłem szkiełko.Pstryczek się wysypał i nie znalazłem wszystkich części.Ciemno i zimno :D
Dzisiaj montowałem spryskiwacze,oczywiście połamałem prawe podszybie :) a spryskiwaczy za cholerę nie mogę wyregulować.Albo pryskają pod wycieraczkę,albo dach.Da się tak ustawić by psikały tuz nad ramieniem wycieraczki?
Edit: Ma ktoś możliwość porównać czy poliftowe podszybie jest takie same jak przedliftowe?
Mam podobny problem. Wyregulowałem na jak najniżej się da, a i tak bardzo wysoko psikają spryskiwacze. No i spryskiwacz od kierowcy psika jak by od niechcenia, tak ledwo ledwo, a wymieniałem silniczek spryskiwaczy, dysze i sprawdzałem drożność przewodów, wszystko wydaje się ok, ale jak bym nie kombinował od pasażera leje na dach, a do kierowcy ledwo do wycieraczki dochodzi...
Ha! Sejm hir. :D Chyba każda 156 tak ma. Aczkolwiek ja kupiłem nowe spryski za 35 złotych to różnica była kolosalna, teraz psika ładnie czterema strumieniami z każdej dyszy, z tym że z prawej strony tylko dwa strumienie lecą na szybę, a 2 lecą na dach i tylną szybę. Ale jak już się jedzie te 70 kmh to jest spoko.
Aha, i to że prawy jest ustawiony najniżej a nadal leje w kosmos to kwestia tego plastiku do którego jest mocowana dysza, on zawsze delikatnie odstaje... :)
w dużej dzisiaj start ze skrzyzowania i 1,2,3 i buch czarny dym za mną i po chwili tryb awaryjny :(
po dojechaniu na miejsce okazało się że spadła opaska trzymajcad rurę dolotową z ic :)
kluczyk 13 (pozyczony od chandlarza) nałożenie węża dokręcenie i git malina znów zapiernicza jak szalona :)
Parę dni temu kupiłem swoją Bellę i tego samego dnia po 2km przejechanych po zakupie, ojciec mi jego autem w tył mojej przywalił, belka pod zderzakiem do prostowania- lekko wgięta (źle domykał się bagażnik), zderzak do malowania i odpadł odblask jeden ze zderzaka.