Panowie ewentualnie Panie, chciałby może ktoś zakupić polar klubowy?
http://www.forum.alfaholicy.org/skle..._dyskusja.html
Wzór B, rozmiar L, cena 80 zł, nieużywany, mogę dostarczyć :)
Printable View
Panowie ewentualnie Panie, chciałby może ktoś zakupić polar klubowy?
http://www.forum.alfaholicy.org/skle..._dyskusja.html
Wzór B, rozmiar L, cena 80 zł, nieużywany, mogę dostarczyć :)
Cisza w temacie coś ? :D
Żadnych propsów na spoty ani nic:P nic sie nie psuje, nic nie dzieje:D brak wieści to dobre wieści hehe
Halo ktoś się pytał o Płock w sumie częściowo tak:) pozdrawiam
pany jak by ktoś chciał kupić kabelek Fiat Ecuscan to bym swojego się pozbył może :) dodatkowo przejściówka na 3pin do starszych modeli
info pw lub tel 606324322
pozdr
Witam wszystkich klubowiczów z Płocka i okolic. Ja co prawda z Płońska ale jak by jakieś spotkanko to bardzo chętnie się wybiorę jeśli czas pozwoli.
Kolego nie widzieliśmy się może jakoś w grudniu w Płońsku koło MarcPol ? :)
Witam Kolegów , co tam u was , ja troche odpicowałem swoja belle wszytko juz w niej naprawiłem i gaz zamontowałem sekwencja mam od 2 dni i jest super tylko jeszcze zobaczę jakie spalanie będzie. ale zmorą moich poszukiwań jest nadal tłumik końcowy nigdzie nie moge namierzyć go, jakis pomysł , pozdro .
Ps. seba jak tam kiedy spotkanko jakieś organizujemy ???
Hehe oczywiście że się widzieliśmy. Jeszcze mówiłem do żony, że też muszę sobie zamówić klubowe ramki do tablic takie jak masz Ty :D jaki ten świat mały :D
- - - Updated - - -
Miałem ten sam problem przy wymianie wydechu. U mnie w Płońsku jest koleś, który robi wydechy na zamówienie. Mogę Ci dać namiary jak będziesz chciał i wtedy zadzwonisz i się zapytasz co i jak. A i co ważne cenowo jest batrdzo atrakcyjnie.
Hehe no ja też mówiłem do dziewczyny zobacz jaka ładna Alfa stoi :D no jak widać świat mały :) A jeżeli chcesz być rozpoznawany przez innych użytkowników forum ramki klubowe obowiązkowo :)
Bielik No wypadało by coś zorganizować jak się tylko ociepli :D dawno nic się nie działo szczerze mówiąć :)