identyczna jak moja tez stala pod kopalnia wesola i pozdrawiam wlasciciela. wiem ze jest jeszcze jedna taka jak moja na SK, kiedys sie pozdrawialismy pod tunelem:)
pozdro all;)
Printable View
pozdrowienia dla kier. 146 widzianej rano 12,04 okolice janosika . zamachane i odmachane.
[QUOTE=aniucha05;308303]to byłam ja!! ale nie wiedziałam żadnej belli :D trzeba trąbić albo wysiadać z auta i wybiec przed maskę :D również pozdrawiam :)
bo machałem z czerwonego punciaka :)
pozdrowienia dla ayema widzianego dziś po godz 18 jak wyjeżdżał z ulicy przy "błotnym" parkingu przy politechnice krakowskiej :) ja akurat szedłem na autobus :)
[QUOTE=Bart84;308681]no to teraz będę szukać także czerwonego punto :) do zobaczenia :)
---------- Post dodany o godzinie 20:02 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:01 ----------
ja mam tylko nadzieję że Ty na tej kopalni nie pracujesz... :)
Pozdrowienia dla Małżonki Lennyego :) Machane i odmachiwane dziś na kampusie uj ;) Ładne te nowe felgi Wasze ... ;) Ja wróciłem do swych telefonów już na lato.
Byłbym zapomniał ... pozdrawia cała 7 ;D Która siedziała w alfie jak wróciliśmy na UJ( w tym 5 Kobiet )... A ponoć to 4 osobowe auta ;)
Pozdrawiam też szarą 156 spotkaną na Kamienskiego, oramkowaną - dziś koło 18.20.
Pozdrawiam też Pana z czarnej 166 KOS, spotkanego w piątek pod Chrzanowem, Jadącego w stroę oświęcimia :) Odmachane :)
ORAZ POZDRAWIAM LAWECIARZA ! Z PRZECUDOWNĄ GTV6 ! spotkaną w oświęcimiu... buda prosto od lakiernika - czewoniutka... cudowny klasyk :) - też piątek.
dzis widziana ok. 12 moja Alficzka na ST na parkingu ;)
Pozdrowienia dla kierownika bordowej 145 1.4 TS na SBL'u któremu dziś pilnowałem lakieru na tylnim zderzaku pomiędzy Nowym a Starym Bieruniem koło 19;15
Awaryjne były, odwzajemniłem długimi i odżyła we mnie wiara w alfisti :)