POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH ALFAHOLIKÓW KTÓRYCH MIJAM CODZIENNIE!!!!!!!!!!!! :cool:
Printable View
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH ALFAHOLIKÓW KTÓRYCH MIJAM CODZIENNIE!!!!!!!!!!!! :cool:
Pozdrówki dla kolegi Oskara (tak wyczytałem z tablicy rejestracyjnej) skrzyżowanie Pużaka i Sosnkowskiego jechałem seicento Husse za Tobą.
Pozdrowienia dla właściciela niebieskiej Belli 156 na ramkach z K-Koźle parkującego na ul. Piastowskiej:D a także właściciela srebrnej 166 na ramkach mieszkającego koło wjazdu na autostradę ze Strzelina:D
Pozdrowienia dla białej Julki WWL parkującej na parkingu dzisiaj w galerii Dominikańskiej
33SW na dubois :> jak ją zobaczyłem z tramwaju to się do szyby przykleiłem jak glonojad :D
http://www.forum.alfaholicy.org/doln...ml#post1271363
Pewnie ta sama :)
pozdrowienia dla przystojnego Pana w alfie 156 obok stadionu nowe miasto :*
sory za OT:
Hot Alfistka... już mnie zaciekawił ten nick :D
Pozdrawiamy Panią z czerwonej 156 DLE, z którą mieliśmy przyjemność przejażdżki, od Monuszki po rondo "na pieksach" w Legnicy - brakuje jednego tylnego oczka ("temu misiu"), ale poza tym autko ładnie się prezentowało :)
dziś znów ją widziałem, tym razem z bliska :>
http://www.forum.alfaholicy.org/doln...ml#post1192771
o to to to ;)
Po 7.30 widziana czarna strzała Lord1988_rr,
natomiast ok. 9 w okolicach rynku w Nysie widziana biała strzała Neissa :)
Kolega z sedana 159 w środę rano ok 10. Z ramek wyczytałem, że chyba Piotruś? Pozdrawiam ;)
Dziś wieczorem ok 19 w Strzelcach Opolskich widziana piękna 159 SW w kolorze białym, z czarnym dachem. To ,,nasza''?
Ramek nie miała.
pomykałem do pracy:D
Dzisiaj widziałem że Twoja Bella stała koło ulicy Kani:)
Kto z czerwonej 156 sedan zrobił mi przed chwila miejsce do parkowania na Mickiewicza w Złotoryja. FNW rejestracja.
Sent from my LG-P920 using Tapatalk
Pozdrawiam, kolegę z GTV na DB, będącego w Legnicy na gościnnych występach :)
A ja pozdrawiam Alfaholika z czarnej belli ( chyba 147) jadącego w stronę Oławy ok 13:40 - jechałam niebieskim Fordem, mijaliśmy się w okolicach stacji Pegaz w Siechnicach :) Łapka z mojej strony była tylko nie wiem czy zauważona:)
Pozdrowienia dla srebrnej 156 DJ jadącej za mną drogą nr 30 do Jeleniej ok 12:00(migałem kierunkami po wyprzedzeniu).
pozdrawiam czerwoną 147 na didżeju ;) przed chwilą w Złotoryi, najpierw przede mną potem za mną :D~srebrna 156 FL na DPL
Czyja 156 2.0 JTS stała dziś niedaleko Auchan w Lcy?
Granatowa 156 na ramkach widziana dzisiaj w Pasażu Grunwaldzkim :)...stałem 3 miejsca dalej, a niedaleko nas piękna Brerrrrrrrrra :D...
pozdro dla czarnej 147 SCZ na ramkach widzianej na Bielanach oraz czerwonej Brerrrrrry, spotkanej na A4 w kierunku Katowice :) świata i łapki poszła z obydwu stron.
pozdrawiam,
Adam
Oj tam, przejazd dobry to można lecieć ;)
a akurat 4kę mieliśmy więc poszło do podłogi, żeby wykresiki się zrobiły ;) mocno kurzyła ? :D
Z tylu centrum handlowego korona między "fabryka" TOYA a szpitalem na koszarowej widziana Alfa = przydzwonila z innym autem. Ktoś z forum?
Widziana dziś na Sudeckiej w Legnicy czerwona 156SW Pozdrawiam :)
Dzisiaj po 16ej 147 DWR śmignęła przede mną pod Sumiką na Bierutowskiej, na pl. Kromera wymienione długie z awaryjnymi z czerwoną 147 DOL, i czarna 156 SW z ramkami namierzona o 16.30 na Szczytnickiej
pozdro
siemanko tu Wielkopolska :) dzięki Majkel za pozdrowienia na karteczce pod wycieraczka heh
pozdro
Zastanawiałem się właśnie czy zauważyłeś :D Pozdro!
Pem czy to Ciebie przypadkiem widziałem ostatnio jak przejeżdżałeś na Listopada po południu ? :D
Widziana w Nysie oramkowana srebrna 156 OB. Pozdrawiam :)