pozdro dla czarnej 156 KGR widzianej w Zakopanem w niedziele ok 14, odmachane
Printable View
pozdro dla czarnej 156 KGR widzianej w Zakopanem w niedziele ok 14, odmachane
Błękitna oramkowana 156 SW V6 zaparkowana "koło" Sama w Olkuszu :P
Pozdro dla granatowej 156 w kombi widzianej dzisiaj koło godz 14 na rynku wieluńskim w Częstochowie
Pozdrowienia dla:
- Widzianej wczoraj na DK94 w okolicach 15-stek 147-mki na klubowych ramkach
- 156 widzianej dzisiaj w okolicach Auchan
- 145 i 145/6 (widziałem tylko przód tej drugiej), obie zaparkowane pod Auchan. Czerwona stała koło mojej Belli, a granatowa na obrzeżach parkingu :p.
- I oczywiście białej Giulietty (chyba QV) widywanej bardzo często jak wyjeżdża z ulicy Wojska Polskiego i kieruje się w stronę centrum w DG :).
Pozdrowienia dla białej 147 GT widzianej w bielsku na ul .Warszawskiej o godz. 21 20.
pozdro dla czerwonej 145 wczoraj w okolicach stargańca, niestety sytuacja drogowa uniemożliwiała "machanie"itp
Pozdro dla srebrnej 147 z rej. KNS z ramkami klubowymi, która stała pod UP w Nowym Sączu ok godziny 12
pozdro dla mandiego mijanego rano na starej drodze na goczlki:) oraz sla kolegi z czarnej 147 co mnie ztrabil jak sobie pracowalem na komisie:)
Pozdrawiam ;)
i pozdrawiam JAGIEL,
chyba nie widziałeś, ale mrugałem jak w Czechowicach połódniowych zjeżdżałeś w stronę lipowca :)
pozdrawiam również kierowcę srebrnej 166 (rej: SBE... ; z lustekami 'italiano') widzianej dzisiaj na wylotówce z katowic :)
oraz czarną 147ke na rej SZY... stojącej często przy powstającej hali w pszczynie :)
Pozdro dla kierownika czarnej 147 SMI kręcił sie dziś koło mojego bloku na Koście :D
pozdrawiam własciciela alfy 156 (rej SJ XXXXX) na klubowych ramkach stojącej wczoraj na 3 stawach niedaleko green parku - zostawilam karteczkę z pozdrowieniami za szybą :)
ja pozdrawiam wszystkie alfy mijane wczoraj tzn środa w rudzie śląskiej był z 3 156ki jeden sportwagon 2 147
no i 147ke stojąca na ul grodzkiej w halembie
A ja pozdrawiam kierownika czarnej 156-tki mijanej dzisiaj w Strzemieszycach. Alfa była oramkowana, mrugałem, ale bez odzewu. Może kolega zbyt późno zauważył ; p
Pozdrawiam pirata w 147 przed liftem , z lexami z tyłu co przed Bytomiem na czerwonym wskoczył na skrzyżowaniu :)
Pozdrawiam grafitową 159 SW mijaną dzisiaj między Wolą a Bojszowami koło 14:20 - łapki były :) i bordową 156 za którą jechałem od Bierunia aż do Woli, ale chyba nikt od nas.
to byłam ja - pracuje tam w Green Parku niedaleko :PCytat:
pozdrawiam własciciela alfy 156 (rej SJ XXXXX) na klubowych ramkach stojącej wczoraj na 3 stawach niedaleko green parku - zostawilam karteczkę z pozdrowieniami za szybą :)
dziękuję za karteczkę byłam mile zaskoczona :)
ojojoj kogo ja to dzisiaj nie mijałem po drodz.. godzina 7;22 trasa s1 na wysokości Mysłowic 159 grafitowa.. 7;25 ta sama trasa.. alfa 147 były klubowe ramki były..
centrum Mysłowic godzina 9 pod mostem alfa 147 na ramkach ... 9;05 wyjazd z Mysłowic 156 tez na alfoholickich ramkach:)
pozdrowienia dla 156 SMI 4........ około 14 :30 pod auchan mikołów
W tym tygodniu zauważyłem ciekawą rzecz, na ok 15 spotkanych Alf, tylko 3 prowadzone były przez facetów, reszta miała za kierownicą panie, które serdecznie pozdrawiam!
Pozdro dla Alf którym dziś machałem 147 razy 3 i jedna 156 czerwona na ST odmachane :D
Cytat:
ja także pracuje w green parku :) jaka firma?? :)
eSKY :P a więc to twoja alfa stoi codziennie w lesie i ją mijam :P heh teraz parkuje przed biurem na tym placu takim budowy heheh :D wczoraj akurat cos tam robili i nie mogliśmy tam zaparkować :D a ty jaka firma :P
Pozdrowienia dla kolegi z Jaworzna, czerwona 147 FL na ramkach mijana dziś na Martyniaków. Pozdrowienia też (o ile jest na forum bo bez ramek) dla właściciela czarnej 147 GT zaparkowanej ok 13.00 pod przychodnią w Katowicach na Powstańców - piękne autko.
A ja dziś o godzinie 17 minąłem 2 alfy na ramkach klubowych, a mianowicie pozdro dla ciemnej 159 na rej. KGR mijanej na skrzyżowaniu koło Statoil w Gorlicach, Ty skręcałeś w kierunku Dukli , i druga piękna czarna 146 również na KGR wyjeżdzała w tym samym momencie z centrum w stronę Nowego Sącza. Jechałem za Tobą aż do końca Gorlic, później mi uciekłeś ;) Migałem Ci światełkami pare razy ale pewnie nie wiedziałeś o co chodzi bo jechałem białym Jumperem ;)
A ja pozdrawiam kolegę Venomek. Mijałem Cię dzisiaj pod wiaduktem w Mysłowicach :). Jechałem czarną 166 FL.
pozdro dla Poulsen-a jechałem dziś wieczorem za tobą przez osiedle aż pod wieżowce :)
pozdrowienia dla ciemnej(czarnej?)156 bez ramek o godz 21 ST.... pod auchan mikołów
Pozdrawiam granatowa 159 na klubowych ramkach co stała wczoraj pod apteką w Wieliczce oraz srebrna 156 KRA pod dawnym "kurczakiem" przy sklepach motoryzacyjnych, tez praktycznie w centrum Wieliczki.
Ja pozdrawiam białą 147 GTA (bądz GTA look) mijaną w Oświęcimiu koło 18
Pozdrawiam dziś widzianą czarną 147 na ramkach na sikorskiego w Tychach ok. godz 17. jechałem z naprzeciwka i machałem
i znow pozdrowienia dla Mandiego tym razem w czarkowie:)
Ps. Ja Cie mandi jeszcze z rolbudy kojaze
pozdrowienia dla srebrnej 166 około godz 16:30-17 panewnicka katowice bez ramek
---------- Post added at 20:52 ---------- Previous post was at 20:51 ----------
pozdro dla czerwonej 145 na stargańcu około 17:30
Pozdrowienia dla GT na ramkach, stojącą na Żuławskiego od rana. Stałem z przodu. Teraz dalej ;p