Na tyle mamy napis 1.9 ale nie ma jtdm i 159 które występowały na zderzaku. A to mało prawdopodobna kombinacja.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Printable View
Na tyle mamy napis 1.9 ale nie ma jtdm i 159 które występowały na zderzaku. A to mało prawdopodobna kombinacja.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jak kupowałem swoją Alfę 159 zastanawiałem się dlaczego jedne nie mają żadnych oznaczeń, inne same oznaczenie 159, jeszcze inne 159 - 1.9 - JTDM, a inne różne kombinacje bez któregoś oznaczenia. Z tego co czytałem to zależało to od 1 kupującego, który mógł sobie wybrać sposób oznaczenia swojej alfy i wcale nie musi to oznaczać powypadkowości auta. Ale wiadomo - czujność to podstawa.
@ Paulek też tak sądzę bo w wielu markach taka opcja jest ale w sumie tutaj tylko pojemność silnika jest a to trochę dziwne.
Jafii, jak już pisałem wyżej mogą być kombinacje oznaczeń - mogą być wszystkie, mogą być 2 oznaczenia, jedno lub wcale - także sama pojemność też może być. Ja osobiście mam 2 przy swojej Alfie - jest 159 i JTDM, a nie mam akurat pojemności.
Ktoś oglądał ten egzemplarz?
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...tml#eb8580c200
Uuu za mała przy dwójce dzieci?
za mała :/ jedna córka ma rok i 8miesięcy i kopie nogami o fotel kierowcy który jest na maxa przesunięty do przodu. Chce sprzedać,wiadomo nie za bezcen. 22K muszę dostać. Ale i tak kupie jak mi dzieciaki wyrosną z fotelików ;) albo będę potrzebować drugie auto.
Ja mam zamiar zmieścić dziecko w Brerze. Na razie dziecka jeszcze nie mam i ktoś może powiedzieć, że jestem szalonym człowiekiem i pewnie przyznam mu rację, ale... kocham mój samochód i nie wyobrażam sobie żebym go sprzedał tylko dlatego, że będzie się trzeba trochę nagimnastykowac :D
ja też żałuje... i nie wiem czy sprzedam. Nigdzie nie ogłaszałem. Tylko na alkoholikach. Miałem GT i mieściłem z tyłu jedno dziecko :D (nie moje ,żona opiekowała się dzieckiem koleżanki) :D szkoda mi alfy,bo to najładniejsze auto jakie może być w przedziale 20/25k. Zobaczymy co będzie. parcia nie ma.