rozchodzi sie o to auto konkretnie na tą chwilę: nr ogłoszenie otomoto: (WPISAC W SZCZEGÓŁOWE WYSZUKIWANIE - SZUKAJ) 6002259669
Printable View
rozchodzi sie o to auto konkretnie na tą chwilę: nr ogłoszenie otomoto: (WPISAC W SZCZEGÓŁOWE WYSZUKIWANIE - SZUKAJ) 6002259669
ten silnik JTS faktycznie taki zły, jak mówią? tę łopatki w kolektorze we wszystkich wersjach są? dużo zachodu żeby się ich pozbyć?
- - - Updated - - -
i po czym wnioskujecie ze tył robiony? jestem laikiem zapewne ale nic tu nie widzę cholera ;))
poczytaj o JTS-ach , bo zadajesz straszne pytania ,
Alfa romeo 159 2.2 jts
moze byc tu
popatrz na tyły innych Alf i porównaj
chyba normalne pytania, nie miałem nigdy alfy i wszyscy mi odradzają ale oni też nie mieli. dlatego pytam tu a Ty jak masz łąske robić ze odpowiesz i patrzeć z góry to wogóle nie pisz. gdzieś kiedyś czytałem artykuł ze JTS 2.2 chyba - to jeden z sześciu najgorszych silników
napisz lepiej cos co wiesz a nie szydź. miales benzynowa alfe?
1.9 i 2.2 JTS to niemal identyczne konstrukcje. Ten sam napęd rozrządu, ten sam osprzęt. Brak EGR, brak klap wirowych. Problem z nagarem odkładającym się na zaworach dolotowych niestety występuje, ale można sobie z tym radzić.
Znacznie łatwiej znaleźć zadbany i dobrze wyposażony 1.9. Nie jest to demon prędkości, ale to już kwestia Twoich potrzeb.
no w koncu jakis konkret juz ;)
- - - Updated - - -
a co myślisz o smiesznie niskich przebiegach? mam taka wyzej pisałem 64 tys