-
:D:cool:Za marne 800zł zdobyłem!!:
- Felgi 16" - w świetnym stanie z oponami do zabawy (4x 5mm)!!
- Panel climatronica!!
- Maska (w za**bis**m stanie)!! - musze tylko przemalować (nie napisałem że te skrzydełka po bokach są w świetnym stanie - wogóle nie połamane!!) :D:D
- Pierdołki do silnika ;)
- Przewody WN używane - jako gratis ;)
Myśle nad silnikiem do rozbiórki za przysłowiowy grosz.. Może coś wybebesze.. :rolleyes:
HURA HURA HURA !! :D:D:D
-
Zamontowane do centralnego sterowanie pilotem, nasmarowane zamki i zawiasy drzwi.
-
Wymieniony filtr pyłkowy, odkurzona i umyta.
+ 10 do charyzmy
+ 5 do mocy
:)
-
-pucowanie z odkurzaniem
-wszystkie uszczelki popsikane silikonem na zimę żeby nie zamarzało
-
Zmarnowałem cały dzień na gmeranie w żonowozie i w swojej założyłem tylko spryskiwacze reflektorów i pomalowałem hak. Plany miałem rozleglejsze, ale cóż począć...
-
Mycie własnymi rękami 5 min przed deszczem :(
-
Kupiłem :
Amortyzatory 4x bilstein b4
Sprężyny tył ( przód zmieniony 2 tys temu )
Wahacze poprzeczne tył
Drążki kierownicze i gałki
Łączniki stabilizatorów x 4
-----
To wszystko w środę będą mi wrzucać do autka.. po nieszcześliwym wypadku z piątku gdzie rozerwało mi oponę i złamało amora....
Jak się okaże, że przednie wahacze po 2 tys ( dolne po 20 tys ) są do wymiany to się zapłacze, bo już 2 tys złotych na części prawie wydałem a muszę jeszcze zmienić kostkę stacyjki po włamaniu ( nie łapie zapłon ) i kupić 4 opony letnie ( a marzyły mi się 17'' felgi + oponki .. będzie tylko moje 15''+ oponki ) ale to w zimie bo teraz alfunia stanie na zimowych z tyłu na okres miesiąca.
Generalnie trochę żal, bo wyrwało mi pieniądze w czasie generalnego remontu domu .... a z drugiej strony oferowałem belli związek do 200 tys km i mam zamiar tyle nią dokulać sobie przed zakupem kolejnej belli ;) No i będzie mam nadzieję, że śmigać jak nowa ;)... na wiosnę lakiernik zajmie się progami i zapoleruje mi całe autko co by ryski pousuwac i pomaluje zarysowany zderzak.. no i będzie bella ;D
-
Zafundowałem Belli zimowe obuwie Fulda Kristall Supremo, bo ponoć zima ma być nie licha :mad:
-
kupiłem zestaw kosmetyków dla mojej małej za 370zł w tym wosk sonax carnauba za 130zł 200gram
W tym tygodniu będę ja pucował i zabezpieczał na zimę
-
zabrałem buty ( felgi toora ti ), założyłem 15" stal z praiwe nowymi zimówkami
zatankowałem ( śmiesznie brzmi jak piszę że zatankowałem auto z orzeczeniem szkody całkowitej - ale jednak zalałem bo ja cały czas nią śmigam jak trzeba a jutro akurat mam troszkę załatwiania )
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...010/05/133.jpg
jutro muszę w koncu zrobic foty dla kilku "kupców"