dajcie spokój, widzicie przecież, że ten gotowiec nic złego nie robi. a nawet jak zrobi, to mało kto się przyzna, albo nie weźmie pod uwagę tego, że to przez "sprawdzony" soft się coś wysrało.
Printable View
dajcie spokój, widzicie przecież, że ten gotowiec nic złego nie robi. a nawet jak zrobi, to mało kto się przyzna, albo nie weźmie pod uwagę tego, że to przez "sprawdzony" soft się coś wysrało.
Chciałbym przede wszystkim go dokładnie sprawdzić jak bym zapanował go do auta ;) a alfa ma u mnie kilka latek przewidzianycg jak się coś wysra to jedynie co zrobię to sprowadze z za granicy jakaś większą wersję mocową i zapakuje silnik. A ten soft chciałbym troszkę przetestować czym to się tak tutaj dużo osób zachwycalo czy to tylko słowa rzucane na wiatr. Jeśli okaże się coś nie tak lub auto będzie poddymiac to wracam do serii. Więc bez obaw.
Zrobiłem na pro1 juz blisko 100 tyś, silnik ma już prawie 300 i odpukać nadal chodzi jak żyleta
Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka
Hejka a może mapka do 159 1.9 16V JTDM 150HP
Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Lubię swoje auto choć by się przydało ko 180 kucy i i nieco więcej nm
Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
To jedz do firmy ktora sie tym zajmuje, a nie szukasz bezpiecznego gotowca
b-ski jesteś w stanie podesłać mi ten soft?
Panowie a macie jakieś wsady do 100kw. 2.4 ? Bo widzę że mało tu się piszę na temat tego motoru.
macie może mape pro1 do jtd 105km 2000r cf2, ar 156