Pomysł z topieniem marzanny mi się podoba ale bez jakiś znaczków. Osobiście nigdy nie polubię niemieckich samochodów ale uważam że my lubimy alficzki a inni pewnie inne marki więc po co tak prowokacyjnie szydzić z innych.
Printable View
Pomysł z topieniem marzanny mi się podoba ale bez jakiś znaczków. Osobiście nigdy nie polubię niemieckich samochodów ale uważam że my lubimy alficzki a inni pewnie inne marki więc po co tak prowokacyjnie szydzić z innych.
no w sumie masz racje moze to byc odebrane jako prowokacja :) to lepiej bez :)
Z tymi znaczkami to miał być żart , nie wstawiłem uśmieszku +moje specyficzne poczucie humoru , zdarzy się .Nie mniej dzięki za zwrócenie uwagi.Jeżeli ktoś poczuł się urażony to serdecznie przepraszam
Tak czy owak plan topienia wiedźmy obrazującej zimę poddaję pod dyskusje.Można by zwodować ja z mostu w Proszówkach a po fakcie udać się do kawowej kwatery głównej na kawę.
Pomysł z utopieniem wiedźmy w Proszówkach i z kawą obok jak najbardziej zacny i piszę się pod nim ręcami i nogami :)
A już myślałem że utopimy te nędzne TDI :D
Teraz wprawdzie lekko mi sprzęgło niedomaga ale jak je naprawię to nie TDI a moje JTD znów pokaże ci dymek i odjedzie w siną dal :D
Haha ale się Ciebie żarty trzymają :P
Ja w sobotę szukałem nakładek na pedały mam przytartą nakładkę od sprzęgła no i gdy pod butem jest odrobinka śniegu to boję się co by się mi on nie ześlizgnął (kolejny powód by utopić wiedźmę :)).
W ogóle uważam że konstruktorzy 166 -tki troszku olali kąt nachylenia płaszczyzny pedałów ale da się z tym żyć ponieważ tą drobna niedogodność w moim odczuciu rekompensuje komfort.
co tu u Was taka cisza? :P
Jaka cisza cały czas rozmawiamy :D Oooo widze że jeden ktoś ma takie samo serducho w belli jak ja :D