Panowie, kto mi w okolicy Wrocka zrobi porządną korekte lakieru? Może być do 100km od wro.
Printable View
Panowie, kto mi w okolicy Wrocka zrobi porządną korekte lakieru? Może być do 100km od wro.
Zaszkodzi. Delikatnie porysuje, chyba, że na BP pojawiły się nowoczesne myjnie materiałowe, ale jakoś wątpię żeby na stacjach sieciowych coś takiego było. ALE jeżeli masz lakier w stanie standardowym po kupnie (czyli właśnie po myjniach etc.) i jeszcze nie zabrałeś się za renowację to ja bym te kupony wykorzystał. Parę dodatkowych myć w zasadzie nie pogorszy sprawy, a przez zimę myjnie automatyczne jak znalazł.
W każdym razie ja tak robię. Lakier w swojej będę odnawiał w lato, po położeniu zaprawek na różnych paskudztwach więc nie zawracam sobie specjalnie głowy tym, że lakier będzie ciut bardziej porysowany przez myjnię. Jak już będzie picuś glancuś po lakierniku etc. to inna sprawa ale tak?
Kilka rys więcej ,kilka godzin pracy więcej przy wyprowadzaniu lakieru.Tak to sie tylko mówi że kilka małych rysek zrobi i tyle,zobaczycie jak bd chcieli to zlikwidować . Usunięcie tych kilku rysek to bd godziny charówki. Do tego nie daj Boże pojawi sie głębsza rysa która bd trzeba zjeżdżać papierem ściernym wtedy stwierdzicie że nie warto było jeździć na te myjnie,ale Polak mądry po szkodzie.Ja Radze odpuścić jeżeli na sezon bedzie chcieli robić lakier na igłe,nawet jak nie będziecie robić sami tylko oddajcie do studia to pamiętajcie że im bardziej zmasakrowany lakier tym wyższa cena usługi
Co powiecie o takim zestawie?http://www.ebay.co.uk/itm/Autoglym-C...item5660a5d00c
O cholera,jak bym mieszkał na wyspach i zarabiał w funtach to nawet bym sie nie zastanawiał tylko brał
Więc ja bym brał
Dzięki za odpowiedzi. Chyba zrezygnuję z tych kuponów bo już trochę było robione z lakierem ;)