Dzisiaj czarna 159 DOL oramkowana namierzona na parkingu pod ,,Młynem" obok Korony
Printable View
Dzisiaj czarna 159 DOL oramkowana namierzona na parkingu pod ,,Młynem" obok Korony
Sebawroc: gdzie parkujesz zazwyczaj? Bo wydaje mi się, że jesteśmy sąsiadami
Pozdrowienia dla właściciela sedana 156 Bordowej oramkowanej, stojącej na hodniku koło sklepu spożywczego w Bielawie:D
To moja śliczna powinieneś widzieć codziennie. Często stoi koło górki słowiańskiej
Hehe akuratnie kursuje Jednosci Narodowej - Sienkiewicza / Piwna - Wyszyńskiego - Psie Pole i z powrotem ;P
Jeżdżę dokładnie ta sama trasa
Hmmmm akuratnie pracuje w Sumice na Bierutowskiej między Psim Polem a Mirkowem, a trasa wyuczona jak odruch Pawłowa to dom - przedszkole - praca i z powrotem, przez przypadek nie wyprzedzałeś kiedyś srebrnej oramkowanej 147 w okolicy stacji kolejowej pod wiaduktem koło Hydral`u?
To jesteśmy sąsiadami pracuje na przeciwko w chasis :D . Być może ale to dawno było..
Wczoraj na Kościuszki w Legnicy biała gt na ramkach. Łapki były :) Pozdrawiam
dziś na Karolince - pistacjowa 156 Sportwagon na felgach GTA, była łapa w górze, pozdrawiam ! :D
Może być i pistacjowa ;) Choć Twojej tam nie widziałem.
no lepiej tego określić nie potrafię, ale kolorek ciekawy :D skoro nie widziałeś mojej Alfy (przysłonięta BMW kumpla) to skąd wiedziałeś komu machasz ? :D
Pozdrawiam Pana w 156 kilkanaście dni temu w godzinach porannych na orlenie na kosmonatów, wczoraj 156 ERA ??? koło Astry - spaceruje sobie a tu patrzę ramki to macham :)
tak czy owak - trafiłeś :D
159 stała dumnie oramkowana na wileńskiej we Wro o 9 rano
Wczoraj w DZA trąbiłem na kolegę coldstone :) Jechałem bordowym Fiatem Punto - machałem Wam :) Jakoś między 13 a 14 chyba :)
Kto mnie dzisiaj miło zaskoczył na Szewskiej? :) Pozdrawiam!
Z początku myślałem że to mandat, bo tam nie wolno parkować :DZałącznik 111729
Widziana wczoraj srebrna 156SW na Orląt Lwowskich. Machałem, ale kierowniczka nie patrzyła w moją stronę, pozdrawiam!
A, i co to za gagatek w czarnej GT na tablicach DBL na trasie wrocław-oława, nie odpowiada na pozdrowienia (już kolejny raz)? :)
DW 166LY - czyja to AR ? :)
Pozdrowienia dla Alfistów z czerwonej 156 którą wyprzedziłem na trasie Wrocław - Ząbkowice :) I jeszcze dla Velk'a. Bo to z tobą się mijałem w Ząbkach na Ziębickiej? :P
Hejo,
Pozdrwaiam Kierownika 156 na FZA z ręką w górze na Działkowej w Legnicy tuż po 8mej :)
Widziano również Panią, powożącą 146 srebrną DSR !#@44 na ramkach, dziś ok 18tej w odcinku stadion - Leśnica - pomrugana długasami, a po wyprzedzeniu awaryjnymi - nic nie dało. Pozdrawiamy zaocznie :P
Pozdrowienia dla drivera ze srebrnej 156SW stojącej przed momentem na zatoczce dla autobusów na wysokości TESCO przy Długiej :)
Srebrna 156 POT... właśnie ja mijam z buta na piastowskiej.
Wczoraj w godzinach rannych widziane na ramkach na A4 przy Wrocławiu widziana srebrna 166 DST 0019*, jechałem Caddy obrendowanym na Żubra na wysokości ciężarówki na barierkach, i chwilę później srebrna 156 DW 9461* na A8.
We wtorek również czerwona 156 DW43***, jechałem Caddy obrendowanym na Tyskie :P
Ostatnio widziałem też ok. 24.00 w okolicach Ruskiej białą GT DOL ... :) Machałem, ale kierowca nie widział :) Pozdro ;)
Pozdrowienia dla czarnej 156 PKR pare minut temu kolo Hali Targowej i zaparkowanych: czarnej 159 na Nankiera i jeszcze srebrnej 166 kolo wydzialu prawa :)
Dzisiaj Czarna 156 sedan DZA w kierunku od bunkra do stadionu, kierownik nie widział machania :P
Jasna 156 Sw po lift DZA na wysokości rs serwis w kierunku centrum w koreczku :P
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej Gtv FL widzianego wczoraj (28.10), ok. godz. 17 na Bystrzyckiej koło przejazdu kolejowego. Rączka była :) Pozdrawia kierownik z czarnej Gtv z pierwszego wypustu :)
Pozdrawiam kierowcę czerwonej 147 na tablicach SK..., widzianego przed chwilą na nowodworskiej w Legnicy. Obustronnie pomrugane ;)
Jeszcze raz pozdrawiam!