To i ja pozdrawiam pracujących w Green Parku ;)
Pozdrowienia również dla kierownika czerwonej 156 na tablicach SBE mijanego dzisiaj w Bytomiu w okolicach placu telmana ( troche późno zaskoczyłem, ale awaryjne byly :) )
Printable View
Pozdrawiam kolegę, z którym dobrą chwilę rozmawiałem pod Platanem w Zabrzu ;-)
Kurde jaka fajna się wczoraj w Żegocinie objawiła wiśniowa 33 SW boxerek. Pozdrawiam serdecznie!
Pozdrowienia dla właściciela czarnej Alfy 147 SG.... z ramkami Alfaholików, widzianej wczoraj po godzinie 14 obok parku w Świerklańcu.
Moja , tez oramkowana stała bliżej bramy wjazdowej .
pozdrowienia dla ciemnej 156 na ramkach widzianej wczoraj po poludniu na wylocie z zakopanego - machałem, ale kierownik chyba nie widział :)
Pozdrawiam czarną 166 na klubowych ramkach skręcającą w lewo na obwodnicy Wieliczki koło Peugeot'a dzisiaj koło 7:30
Pozdro dla zaskoczonego Simpsona, przed chwilą przy Obi w Czewie.
Raczej nie pozdrowienia, a zwrócenie uwagi kierownikowi 166 na rejestracji KTA, którego widziałem dzis o 16 pod CBL Lubicz w Krakowie. Kierowniku - jak tramwaj się zatrzymuje i piesi wchodzą na ulice, żeby do niego wsiąść to się zatrzymuje auto, a nie wymachuje rekami i wymawia różne słowa opisujące jak to się nie jest wkurzonym. Szyby miał zamknięte, ale z ruchu warg wyraźnie było widać, jak bardzo mu ta sytuacja się nie spodobała...
pozdrawiam srebrną 166 na ramkach widzianą pod auto-turyn w Gliwicach :)
Pozdrówy niech lecą do koleżanki ze 156 SW rej SPS ****, wyjeżdżającej spod Helpmedu w Tychach o 14:10.
Ręki nie było, bo była zapatrzona by się wbić ;)
Do zobaczenia!:)
Pozdrowienia dla czarnej 159 parkującej w Krakowie pod Galileo.
Pozdro dla Dakar00 widzianego dziś na Ochojcu koło salonu mazdy :D
Pozdrowienia dla (chyba) oramkowanej 147 spotkanej dziś o 14.10 w Harbutowicach. Za późno zauważyłam, żeby zdążyć pomachać :)
Pozdrowienie dla kierownika/kierowniczki 156 sw oramkowanej pod galeria krakowska widzianej dzisiaj kolo 18 ;)
Pozdrawiam kierowcę czarnej 147 SMI, który mnie zaczepił na Kostuchnie :d, oraz jakiegoś ped... homo :D, który zostawił mi wizytówkę z ":*"
Pozdro dla CorsoComo oczywiście w Tychach na Czułowie po 16:30 DB ***** Piękna czerwona Brera:)
Machałem ale był zapatrzony w inną stronę:(
pozdro dla kierownika 156 SW fl na pierkarskich tablicach spotkanego dzis rano na średnicówce któremu przyczepiłem sie na zderzak miło było zaczać dzień jadąc alfa patrząc na alfe :)
Pozdrowienia dla Kierownika ciemnego Spidera KPR.... na klubowych ramkach ( o ile dobrze zauważyłem ) widzianego dzisiaj przed 13 na Stella obok osiedla Dywizjonu 303. Skręcałem na akademiki PK a Kolega pomykał od Wiślickiej. :)
Pozdrawiam Omena, z którym mijałem się dziś w Piekarach koło 13, pomachane było :D
Pozdrawiam Ajdacho, którego mijałem na drodze Wolbrom - Olkusz, nie wiem, czy mnie nie zauważyłeś, bo gadałeś przez tel albo CB :P I za mną jechała baardzo podobna 156 do mojej :P
pozdrawiam cieszyniaka w błękitnej 147 widzianego dziś po 14 w Barzanowicach.
A ja pozdrawiam kolege w czarnej 156 na moscie w centrum Zabrza ;)
Oraz kolege w blekitnej Gtv :)
kobielczak
a juz miałem właśnie tu z rana Cie objechać ze mnie nie widziałeś :P a tu taka miła niespodzianka :) ja Cie juz widziałem jak jeszcze leciałem średnicówką hahah :) bo Twoja Gtv cos sie świeci jak psu pisanki hahahah
a ja pozdrawiam wszystkie alfy widziane na trasie Przemyśl-Tarnów, oraz Alfistów z Przemyśla:)
Pozdrawiam kolege w ciemnej 166, wyjezdzajacego z parkingu Lidla w Wieliczce kolo 9 rano. Przejechalem przed toba machajac, ale nie zauwazyles :(
Pozdrowienia dla:
- Ciemnozielonej 166 przed FL, 2.5 V6 24V stojącej na osiedlu przy bloku (ulica bodajże Leśna?) w Dąbrowie G. (Alfa na klubowych ramkach oczywiście)
- Bajecznej czarnej GTV V6 TB, na pięknych felgach, stojącej na Alejach Majakowskiego także w Dąbrowie G. Ramki miała, tyle że z AlfaClubu :)
Pozdrowienia dla ciemnej 156 mijanej w Mysłowicach na ul. Mikołowskiej chyba na ramkach okł. godz 10, ja bylem sluzbowym takze napewno mnie nie widzial
Pozdrowienia dla srebrnej - szampańskiej 156 FL sedan mijanej wczoraj (28.03.1012) koło godz 18:30 na trasie 88 (most tysiąca i jednej dziury) koło C.H. Arena w Gliwicach...
Pozdrowienia dla niemilego alfisty ktory obtrabil mnie dzisiaj na skrzyzowaniu w olkuszu jechalem z przyczepka ze strzalka. Nie miales racji ale i tak pozdrawiam :)
pozdrawiam policje na a4 z alfy co zaatakowali audi a8 :) z uśmiecham na twarzy patrzyłem na to i 30 sek później mnie zatrzymał policyjna octavia :( było juz mniej śmiesznie :)
Pozdro dla czarnej 146 widzianej dziś w wodzisławiu ok. godz 14.00 jechałem za tobą, ale to co zobaczyłem mnie przeraziło:) !46 jeszcze rozumiem bo to nazwa modelu, ale żeby doklejac sobie 2.0 TSI zamiast TS, to już mnie rozsmieszyło.
pozdro dla kierowcy srebrnej 166 widzianej dzisiaj na trasie Częstochowa- Wieluń ( przy wahadełku), mrugałem, machałem, ale kierownik chyba nie wiedział o co chodzi :)
Pozdrawiam kierownika poliftingowej 147 na blachach SPI, widzianego dzisiaj przed 10 w Tarnowskich Górach:D daje głowę, że widziałem tą alfe na forum