-
To jest loteria z tymi wycieraczkami. U jednego dobrze się sprawuje wycieraczka X u drugiego Y a jeszcze innego Z. Też miałem ten problem przez pewien czas. Wymieniłem na bosch aerotwin z oryginalnym mocowaniem i na razie spokój od kilku miesięcy chociaż potrafi skrzypieć od czasu do czasu ale na to mam pewien sposób.
-
A moja dostała dziś nowy drążek reakcyjny silnika ciekawe ile teraz ten wytrzyma.
-
Założyłem zimówki
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
Ja jutro odbieram od mechanika. Nowe świece żarowe, termostat, tarcze i klocki przód, olej i filtry. Niekończąca się opowieść.
-
Wyważone zimówki, wymieniony uszczelniacz półosi przy skrzyni, wymieniony olej w skrzyni.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
Witam
Dziś udało mi się naprawić światło pozycyjne prawy tył wewnętrzne (na klapie). Przesmarowałem zamki smarem teflonowym, uszczelki silikonem. I stwierdziłem że zainteresuję się żarówką pozycji, bo nie świeci. Zarówka okazała się ok. Dalej lampa i wtyczka też ok.. Skończyłem na wyciąganiu wiązki klapy i izolowaniu przetartych kabli i lutowaniu przerwanego od pozycji. Aby wyciągnąć wiązke do lutowania musiałem zdemontować tylną półkę i wszystko dookoła. Ale zrobiłem i działa.
-
Polerowanie reflektorów ksenonowych z pokryciem powłoką kwarcowa.
Wyglądają jak nowe! A jak świecą!
Jakby ktoś chciał w Poznaniu wypolerowac to proszę kontakt na Pw. Dam namiary :-)
-
-
Dziś wymieniałem filtr, nie chciałem dużo płacić to postawiłem na filtr kamoki, któy polecał sprzedawca. Cenowo rewelacja zobaczymy jak z wytrzymałością
-
Mijałem się dzisiaj z czerwoną 147 w Świerzawie :D Ja jechałem 147 granatową ;>