Coś w tym jest, krąży opinia o Olkuszu podobna do Radomia [emoji14]
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Coś w tym jest, krąży opinia o Olkuszu podobna do Radomia [emoji14]
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Chcesz powiedzieć że koledzy sprzedający auta na forumowe za kwoty do 25k oferują podobne perelki ? Zdaje sobie sprawę z tego że za kwotę jak te auta w ogłoszeniach to ideału nie kupię, ale chyba lepiej mając budżet 30k szukać auta za 25 i 5 zostawić sobie na ewentualne naprawy. Niestety żadnej z powyższych sztuk w wymienionym budżecie do stanu uzywalnosci nie był bym wstanie doprowadzic. Ogólnie bardzo rzadko oglądam auta u komisarzy, ale skusiło mnie to że za jedną wyprawa zobaczę 4 sztuki (w tym 3 z relingami - które z tytułu częstych wypadów na narty muszą być). Cóż jestem bogatszy o nowe doświadczenie.
Wysłane z mojego Venue 7 HSPA+ przy użyciu Tapatalka
Nie przejmuj się. To jest rynek aut używanych. Nie istnieje coś takiego jak auto idealne. Idealne są tylko w salonie, nowe :) lepiej tak jak mówisz, kupić sprawne auto technicznie a 5 tys. sobie zostaw na dopieszczenie i pakiet startowy. I tak przez pierwszy rok po zakupie, w trakcie zwykłej eksploatacji zaczną wychodzić na wierzch mniejsze lub większe usterki.
Witam,
czy ktoś oglądał tą sztukę otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-2-4-jtdm-210-km-20v-q4-bluetooth-tempomat-4x4-ID6yjCCW.html
warta uwagi?
pozdrawiam
Witam,
Może ktoś wie coś na temat tej Alfy? Warto jechać 140km i obejrzeć?
olx.pl/oferta/alfa-romeo-159-1-9jdtm-16v-150km-navi-skorzana-tapicerka-szwajcar-oplacona-CID5-IDeKyyB.html#98e0bc4a1f
Pozdrawiam.