Witam,
Zbieram się do zakupu 159'tki. Czy moglibyście rzuciś okiem na to zdjęcie, dlaczego znaczek 159 jest po prawej stronie ? czy jest to dziwne?
Załącznik 196290
Jeszcze jedno, kupilibyście jtd 150km z przebiegiem 270kkm?
Printable View
Witam,
Zbieram się do zakupu 159'tki. Czy moglibyście rzuciś okiem na to zdjęcie, dlaczego znaczek 159 jest po prawej stronie ? czy jest to dziwne?
Załącznik 196290
Jeszcze jedno, kupilibyście jtd 150km z przebiegiem 270kkm?
Z tyłu ewidentnie coś było rzeźbione i to niezbyt dobrze. Lampy na klapie nie zgrywają się z tymi w błotniku. Emblematy na pewno były odklejane przed malowaniem i ktoś nie w tym miejscu przykleił.
Przebieg 270 tysięcy jeśli jest oryginalny, to wcale nie tak dużo. Myślę, że większość naszych 159 ma w rzeczywistości tyle lub sporo więcej.
Te lampy ponoć nie zgrywają się nawet w Alfach, które nie były bite. U mnie też się nie zgrywa a Bella nie była bita w tył.
Ciężko tak naprawdę powiedzieć, czy coś było robione poważnie czy delikatnie ze zdjęć. Ja kiedyś u siebie w Maździe 6 robiłem odświeżenie lakieru i też mi po wszystkim mamlasy na odwrót przykleiły znaczki na klapie, tak więc nie ma zasady.
Z klapą to bez przesady. Uszczelki z czasem mogą się odkształcić i żeby klapa nie uderzała w zderzak na wybojach można wykręcić odbojnik. A jeśli jest wykręcony za bardzo to klapa będzie bardziej odstawać.
A te znaczki to porażka, totalna łajza musiała je naklejać.
W sumie to emblematy przyklejone są na zderzaku a zderzak dość często ulega kolizjom.
Panowie,
a co powiedzie o tym egzemplarzu?
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...-ID6yjmsX.html
159'tek z automatem jak na lekarstwo, wiec kazda dla mnie bardzo interesujaca.
Fotel u mnie przy ponad 240 tys. przebiegu fotel jest mniej wysiedziany. Tutaj to handlarskie 190 poddaję w pewną wątpliwość. Z tyłu emblematy nierówno.
Tyle widać ze zdjęć...