Witam :)
Czy ktoś może mi coś powiedzieć o tej alfie:
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-klimatronik-nawigacja-6-biegow-gwarancja-ID6yjtnb.html
Warto jechać i oglądać?
Printable View
Witam :)
Czy ktoś może mi coś powiedzieć o tej alfie:
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-klimatronik-nawigacja-6-biegow-gwarancja-ID6yjtnb.html
Warto jechać i oglądać?
Ciekawe dlaczego lampka w podsufitce jest założona odwrotnie... :D Poza tym fotel strasznie wysiedziany jak na tak niski, wręcz absurdalny przebieg.
Za tą cenę cudów się nie spodziewaj.
SliwusBuu - mówisz o tej, którą wrzuciłem, czy o wrzuconej przede mną?
Jutro jadę do Leszna Ją zobaczyć opowiem co i jak
Witam Wszystkich!
Planuje zmienić swoją 156SW na 159SW i poszukuję 2.4JTD (210KM) z manualną skrzynią biegów. Fajnie jakby była to wersja TI lub Q4 lub oba na raz :D Na forum nie ma nic ciekawego do sprzedania, na allegro też biednie, ciągle te same stoją, ciężko coś w silniku 2.4 trafić, pewnie ze względu na wysoką akcyzę przy sprowadzaniu. Co sądzicie o tej sztuce? Miał ktoś przyjemność oglądać? Też stoi jakiś czas ale kolor mi się podoba :D ogłoszenie z otomoto, należy dodać otomoto.pl przed resztą linka
/oferta/alfa-romeo-159-2008r-pierwszy-wlasciciel-zamiana-2-4-diesel-oplacony-ID6yiSph.html
Dokładniej przyjrzałbym się prawemu przodowi (maska z błotnikiem) i tyłowi (klapa się nie zgrywa) oraz okolicom drzwi kierowcy. Zresztą sprzedawca nie pisze, że auto jest bezwypadkowe. Ciekawe, jak mocno i czy było to w miarę dobrze zrobione.
Witam, jako że sam szukam 159 w sedanie byłem z ciekawości obejrzeć ten model: olx: e5243c9b92 i ogolnie nie polecam. Brak wiedzy sprzedajacego na temat historii pojazdu, co wymieniane i robione - nie wiadomo. Niby nie uszkodzone a cała prawa strona malowana, cytrynka aż biła w oczy, znaczek z przodu nowka sztuka, tył zniszczony strasznie, felgi w dramatycznym stanie, nadwozie tam gdzie nie malowane posiada liczne rysy, szczegolnie na klapie bagaznika... Ogolnie nie polecam i radze na nia uwazac. :)
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka