Ma może ktoś pożyczyć miernik grubości lakieru?? rodzice chcą kupić auto i chciał bym je sprawdzić ;) Oczywiście na flaszkę będzie ;)
Printable View
Ma może ktoś pożyczyć miernik grubości lakieru?? rodzice chcą kupić auto i chciał bym je sprawdzić ;) Oczywiście na flaszkę będzie ;)
Sorry, że Ci się trochę wetnę w pytanie, ale nie ma ktoś pożyczyć uchwytu do nart do belek dachowych (belki poprzeczne)? :) Oczywiście co nieco się znajdzie za wypożyczenie :)
Siema pany, żyjecie czy pozdychali? :)
Właśnie straszna cisza się zrobiła w wątku;d a niedługo wiosna,już ją za oknem widać hehe;)
Jeszcze żyję, jeszcze :)
Siema paniska:), straszna cisza tu. Ciepło się zrobiło "narazie" może coś byśmy pomysleli nad spotem ?
siemka mam małe pytanie potrzebuje zawiezc moją 9-tke do Częstochowy na lawecie i takie pytanko macie może jakieś namiary na autolawete niedrogą
spróbuj u chłopaków w spacar
maniek ja jestem jak najbardziej za :) dzisiaj wypruwałem wnętrze ze sportwagona szykując go na nową podłogę... jutro wstawię fotki jak to wygląda, bo zapomniałem wziąć aparat.
Ja dziś jestem umówiony z Andrzejem i jego gtv wiec my się spotkamy gdzieś tak o 16 na parkingu koło terjana jeśli będzie komuś się nudziło w domu to zapraszam ;)