Pozdrowienia dla niebieskiej 156 rej.KWA (ramek chyba nie było) za która cisnęłam dziś sobie ok.19 z Kęt do Andrychowa.....dobrze sie jechało za driverem, bo szybko dotarłam :)
Printable View
Pozdrowienia dla niebieskiej 156 rej.KWA (ramek chyba nie było) za która cisnęłam dziś sobie ok.19 z Kęt do Andrychowa.....dobrze sie jechało za driverem, bo szybko dotarłam :)
właściciela jeszcze nie widziałam, a osiedle... wiedziałam, że pomylę :PCytat:
To moja była 145 tam stoi, bo kupił ją właśnie gościu z tamtych okolic, zresztą, mieszka 500m ode mnie, ale o klubie nawet nie ma pojęcia, chodź mu mówiłem, więc nawet mu nie machaj :D. I to jest Os. Piastów :P
maniek015 fakt, upieprzona to ona bywa... Często ;) Co tydzień w weekendy jestem ;)
zaspokoiłeś moją ciekawość :DCytat:
Szczupły i wysoki, wystarczy? :lol:
Również pozdrawiam :) Akurat wracałem z trasy z łodzi w strone Krakowa, ale ładną dziewiątke na ramkach to zawsze zobacze :D
Niedługo po Tobie, jechała b.ładna 147, tylko ani koloru ani numeru rej nie pamietam <rotfl> :D Znak rozpoznawczy to kwadratowa tablica z przodu i bardzo fajny pakiet al'a GTA albo ori GTA :D JEśli ktoś z tego jakże dokładnego opisu się rozpozna, to pozdrawiam :) Możliwe, że też w kierunku zlotu jechał
maniek015 będę pamiętać ;)
Pozdr dla kierowcy pięknej, niebieskiej 156 ustrzelonej dziś ok 13/14 w okolicy szkoły bezpiecznej jazdy Kościuszko.
Pozdrowienia dla kierownika pięknej, oramkowanej 166 z którym widziałem się wczoraj na parkingu TESCO przy Kapelance :)
Pozdrawiam kolege z ciemnej 159 oramkowana smigajaca dzis przez błedów po 13.