kate to kiedy sie mozna zarejestrowac bo na 90% pojedziemy z Mirellą tylko dostanie urlop w tym terminie pozdrawiamCytat:
Napisał Kate
Printable View
kate to kiedy sie mozna zarejestrowac bo na 90% pojedziemy z Mirellą tylko dostanie urlop w tym terminie pozdrawiamCytat:
Napisał Kate
peteja_43, na AlfaAmore możecie rejestrować się w każdej chwili i tak będziecie musieli to zrobić jeśli chcecie jechać :P Natomiast tak jak pisałam wcześniej, to dopiero połowa drogi :) Jeśli będziesz miał jakieś problemy pisz śmiało na PW :)
ok dzieki a problemy napewno beda jak znam sam siebie ha ha ha dam ci znacCytat:
Napisał Kate
wielkie dzieki za pomoc bede pisał na pw
Żonka dzisiaj zdecydowała że jedziemy , więc jedziemy dwa dni w pracy mam odrobione to urlopik zostanie na wakacje, klocki i olej wymienione, tylna wycieraczka naprawiona, a zdjęcie mojej alfetki do profilu się nie ładuje :cry: a takie ładne
otwarto zapisy:
http://www.alfaamore.com/events/alfacity09
W tym roku przenieśliśmy największą impreze Alfy Romeo w centralno-wschodniej Europie - AlfaCity do Komarom, by mogła być jeszcze większa. Korzystając z okazji chcielibyśmy ustanowić nowy rekord Guinessa na "Największe zbiorowisko aut Alfa Romeo" razem z setkami Alf, więc byśmy chcieli udokumentować to wydarzenie.
Otwarcie
Początek imprezy - 9:00
Współrzędne Fort Monostor:
Szerokość:
47°45'1.39"N
Długość:
18° 5'50.52"E
Parking
Od 9:00 - 13:00
Ceny
Po uprzednim zapisaniu: 6 €
Na miejscu: 8 €
Każdy uczestnik dostanie opaske na ramie, z tym można będize uczestniczych w atrakcjach za darmo. Proszę o trzymanie ich, ponieważ jak opuścicie Fort, tylko z nimi będziecie mogli ponownie wjechać za darmo
Program
Punkty tematu
Wszystkie tematy z Alfa Amore będą tu. Zaznaczymy miejsca flagą, gdzie można spotkać z ludźmi którzy udzielają się w konkretnych tematach.
Konkursy piękności
Będziecie mogli głosować na najładniejsze auto zlotu. Dostaniecie naklejeczki "Bella Machina" i poprostu nakleicie je na auto które wam się podoba.
Jazda
Będziecie mieli możliwość popisania się paleniem gumy i jazdą.
Programy Fortu
Z pomocą profesjonalnego przewodnika możecie odkryć fakty i legendy Fortu Monostor. Będzie można również odwiedzić muzea, kamienie pochodzące z epoki romańskiej, a także militaria.
Sklep
W sklepie Alfa Amore będzie można kupić gadżety, koszulki, naklejki z różnymi Alfami.
Bufet
Na miejscu będzie czynny cały czas bufet z prawdziwym węgierskim jedzeniem.
Loteria, Wyniki konkursów
Poinformujemy was o wynikach konkursów o 16:00. Do tego czasu wyłonimy zwyciężców gier i konkursów. Nagrody w loteri, będą wydane tylko tym którzy będą obecni w tym momencie. W innym przypadku nagroda będzie losowana nadal.
Zamknięcie
Oficjalne zamknięcie nastąpi o 17:00, ale możecie zostać tak długo jak chcecie.
Dostałem już zaproszenie ... kto jeszcze ?
witam wszystkich
Ja tez własnie dostałem zaproszenie na maila od organizatorów
Jezeli czas(praca) pozwoli to tez bym z checia ponownie pojechał na zlocik.
No to w takim razie trzeba się rejestrować bo miejsca uciekają :D
Osoby, które jeszcze nie mają profilu na www.alfaamore.hu niech się tym zainteresują jak najszybciej :)
Lista osób chętnych na AlfaCity:
1. Fred & Kate (Gtv) /numerek na liście 181/
2. Łukasz K. (155)
3.
Jak się zapisać? Wystarcz kliknąć tam na dole czy jak?
/edit
To coś jak konkurs na alegro, gdzie trzeba było pokazać zdjęcie z włączoną stroną allegro.pl na monitorze. Już pędzę robić zdjęcie. Cóż, na Węgry pojadę w lipcu, jak w zeszłym roku.
Do rejestracji na alfaamore.hu potrzebne są zdjęcia samochodu /jedno z nich powinno być z właścicielem auta/Cytat:
Napisał Kate